Άρθρα για:Μαγειρική

Μαγειρική

Αν έχεις βρεθεί μια φορά στη Θεσσαλία, σίγουρα έχεις δοκιμάσει κάποια από τις πίτες που έχουν μεγαλώσει… γενιές και γενιές!…

Μαγειρική

Είσαι έτοιμος να ανακαλύψεις τον πιο αποτελεσματικό τρόπο για να καταψύξεις το κρέας σου και να απολαύσεις πάντα φρέσκο και νόστιμο φαγητό; Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε συνηθίσει να καταψύχουμε το κρέας σε μπάλες, χωρίς όμως να γνωρίζουμε ότι αυτή η μέθοδος μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τη ποιότητα και την υγιεινή του. Ένας viral κρεοπώλης αποκαλύπτει ένα απλό, αλλά επαναστατικό μυστικό: η μέθοδος «flat» είναι η καλύτερη επιλογή για την κατάψυξη του κρέατος. Σε αυτό το άρθρο θα δούμε γιατί αυτή η μέθοδος είναι ανώτερη από την παραδοσιακή και πώς μπορεί να βελτιώσει την καθημερινή σου μαγειρική.

Μαγειρική

Ο τραχανάς είναι κατασκευασμένος από τη μίξη αλευριού, γιαουρτιού και ξινόγαλου, και, προαιρετικά, μαγειρεμένα λαχανικά, αλάτι, πλιγούρι, μπαχαρικά (κυρίως βότανο ταρχανά), αφήνοντας το μείγμα να ζυμωθεί, να ξηρανθεί και συνήθως το αποτέλεσμα είναι η άλεση και το κοσκίνισμα.