Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Κοιλάδα των Τεμπών για έργα βραχοπροστασίας

Κλειστή θα είναι για δυο ημέρες η παλιά εθνική οδός Λάρισας – Κατερίνης, στο τμήμα της Κοιλάδας των Τεμπών, λόγω εργασιών συντήρησης μέτρων βραχοπροστασίας στην περιοχή της Κοιλάδας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας θα ισχύσουν οι παρακάτω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

  • απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων και στις δύο κατευθύνσεις της Κοιλάδας των Τεμπών (τμήμα της Παλαιάς Εθνικής Οδού Ευαγγελισμού – Λεπτοκαρυάς), από τον κόμβο Αμπελακίων έως τον κόμβο Ομολίου, την Δευτέρα (07-04-2025) και την Τρίτη (08-04-2025) κατά τις ώρες από 08:00΄ έως 20:00΄.

Η αποκλειόμενη κυκλοφορία θα εξυπηρετείται μέσω του τμήματος του Αυτοκινητόδρομου από τον Α/Κ Ευαγγελισμού (χ/θ 377+176) έως τον Η-Α/Κ Ραψάνης (χ/θ 391+108), στο οποίο περιλαμβάνονται οι σήραγγες Τεμπών Τ1 και Τ2.