Μετά από πρόσκληση της Ιταλικής Ομοσπονδίας Κρεοπωλών Federcarni, το Meat News βρέθηκε στην έκθεση iMeat στην Μόντενα, στο επίκεντρο της σύγχρονης βιομηχανίας κρέατος.
Η δημοσιογράφος του Meat News Λόλα Σκαλτσά και ο νεαρός κρεοπώλης Κώστας Γιαννολόπουλος, ο οποίος επιλέχθηκε από το περιοδικό να εκπροσωπήσει τη χώρας μας, είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τις τελευταίες καινοτομίες και τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα του κρέατος και να συμμετάσχουν στις δράσεις που ανέπτυξε η Federcarni στο περίπτερό της, όπου αναπτύχθηκε ένα πλήρες και σύγχρονο κρεοπωλείο, ένα σχολείο νέων, μαθητευόμενων κρεοπωλών, ένας διαγωνισμός «master chef» και μία παρουσίαση δεξιοτεχνίας κρεατοτεχνιτών, με τοπικά χαρακτηριστικά του τόπου τους.
Ο Κώστας Γιαννολόπουλος, κρεοπώλης από τα Φάρσαλα, είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει μαζί με συναδέλφους του από τη Σκωτία, τη Γαλλία αλλά και διάφορες περιοχές της Ιταλίας, σε μια επίδειξη τεχνικής και πρωτοτυπίας, σύμφωνα με τους παραδοσιακούς τρόπους της περιοχής τους, ενώ πήρε την πρωτιά στα αρνίσια μπριζολάκια του στο μπάρμπεκιου, παρουσία κοινού που εκτελούσε χρέη γευσιγνώστη.
Δείτε φωτογραφίες:
\
Πηγή: meatnews.gr