Φάρσαλα: Φορείς, σύλλογοι, σωματεία και νεολαία ενώνουν τις φωνές τους την Παρασκευή 28/02

Συμπληρώνονται δύο χρόνια από την ημέρα που η Ελλάδα συγκλονίστηκε από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, το οποίο στοίχισε τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους και άφησε πίσω του βαθιές πληγές. Την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου, ολόκληρη η χώρα ενώνεται για να τιμήσει τη μνήμη των θυμάτων και να ζητήσει δικαίωση για την τραγωδία.

Στο επίκεντρο αυτής της ημέρας μνήμης βρίσκεται η συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνεται στην κεντρική πλατεία των Φαρσάλων. Κάτοικοι της περιοχής, φορείς, σύλλογοι, σωματεία και η νεολαία ενώνουν τις φωνές τους για να δείξουν ότι το έγκλημα αυτό δεν θα ξεχαστεί. Στόχος τους είναι να παραμείνει ζωντανή η μνήμη της τραγωδίας και να αποδοθούν ευθύνες σε όσους ευθύνονται για την αμέλεια και την έλλειψη μέτρων ασφαλείας που οδήγησαν στο δυστύχημα.

Αναλυτικά το κάλεσμα:

«Στις 28/2 συμπληρώνονται δύο χρόνια από το εγκληματικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. ‘Ολοι οι πολίτες, οι φορείς, οι σύλλογοι, τα σωματεία, οι συλλογικότητες, η νεολαία του δήμου φαρσάλων συγκεντρώνονται την Παρασκευή 28/2/2025 στην κεντρική πλατεία Φαρσάλων ζητώντας να μην ξεχαστεί το έγκλημα αυτό και να αποδοθεί δικαιοσύνη».