Στη Θεσσαλία το τρώνε με τα πάντα, δροσιστικό, νόστιμο και μπορείς να κάνεις από μπρουσκέτες μέχρι και σαλάτες.
- 1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό, πλήρες
- 100 ml γάλα πλήρες
- 500 γρ. φέτα, τριμμένη
- 1 κ.γ. χοντρό αλάτι θαλασσινό
Τα Βήματα
- Προσθέστε όλα τα υλικά σε ένα γυάλινο μπολ και τοποθετήστε το στο ψυγείο.
- Αφήστε το να μείνει για 3 έως 4 ημέρες ανακατεύοντας τρεις με τέσσερις φορές κάθε μέρα.
- Απλώστε το σε μία φέτα φρυγανισμένο ψωμί ή συνοδέψτε τα κρεατικά σας κυρίως ψητά και σχάρας.
Για περισσότερες ανάλογες συνταγές επισκεφθείτε pasmageirevontas.gr