Όλα μοιρασμένα ανάμεσα σε Ατρόμητο Αγίων Αναργύρων και Αχιλλέα Φαρσάλων

Ισόπαλοι με σκορ 2-2 αναδείχθηκαν ο Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων με τον Αχιλλέα Φαρσάλων για την 4η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΝΛ κατηγορίας.

Έτσι οι δύο ομάδες παρέμειναν ισόβαθμες με 4 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν δύο φορές στο σκορ με τον Παιδή, όμως ο Αχιλλέας Φαρσάλων είχε ισάριθμες απαντήσεις στο πρώτο μέρος και έτσι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις.

Στο 14’ ο Παιδής με πλασέ νίκησε τον Τσαπραΐλη και πέτυχε  το 1-0.

Τέσσερα λεπτά μετά ήρθε η ισοφάριση για τον Αχιλλέα.

Ο Μπολούτσος με σουτ μέσα από την περιοχή έφερε το ματς στα ίσια.

Στο 36’ ο Παιδής με ωραίο τελείωμα μέσα από την περιοχή έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του.

Στο 43’ ο Τσαπραΐλης κατάφερε να γράψει το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ, όταν ο τερματοφύλακας του Αχιλλέα Φαρσάλων έκανε το γέμισμα από το ύψος του κέντρου και κατέληξε στα δίχτυα των γηπεδούχων για το 2-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι πάρα τις προσπάθειες και των δύο ομάδων και έτσι η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με το ισόπαλο 2-2.

Οι Συνθέσεις

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων (Αχιλλέας Τσιβόπουλος): Καλούδας, Αλεξόπουλος, Παπαποστόλου, Βράκας Χ., Φυτιλής, Δοξαριώτης, Παιδιής, Βράκας Ν., Ραμάϊ, Γκούγκλας, Τζεμολάρι (63’ Μπακαρτζής).

Αχιλλέας Φαρσάλων (Αρίστος Παπαγεωργίου):Τσαπραϊλης, Λιάπης, Μαργαριτόπουλος Θ., Ζησόπουλος, Αλεξίου, Πολίτης (73’ Πίσλι), Καψιώχας (88’ λ.τρ. Πελεκούδας), Τσιτσικλής, Ζαμάνης, Μαργαριτόπουλος Β. (78’ Κατσιάβας), Μπολούτσος.

Διαιτητική τριπλέτα: Σούλης, Αγόρου, Αλεξίου.