Έ(Χ)ασε την νίκη μέσα από τα χέρια του ο Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων

Ο Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων προηγήθηκε με 2- 0 κόντρα στην Α.Ε. Κιλελέρ στο ημίχρονο του αγώνα, δέχθηκε την ισοφάριση, κατάφερε να πάρει και πάλι “κεφάλι” στο σκορ στο 85′ όμως στην τελευταία φάση του αγώνα οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 3-3 σε ένα παιχνίδι γεμάτο, ρυθμό, φάσεις και γκολ.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 20′ όταν ο Καναβός έκανε όμορφη ενέργεια, τροφοδότησε τον Ραντάτσι και αυτός με πλασέ πέτυχε το 1 – 0.

Στο 35′ ο Σκέγια με μονοκόμματο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2 – 0 σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.

Στο 55′ ο Κιόσα μείωσε σε 2-1.

Ενώ στο 70′ ο Ζιόμπουρας με κεφαλιά μέσα από την περιοχή πέτυχε το 2 – 2 για την Α.Ε. Κιλελέρ.

Στο 85′ ο Ραντάτσι κέρδισε πέναλτι.

Ο Αντωνιάδης ανέλαβε την εκτέλεση, δεν λάθεψε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3 – 2.

Και ενώ όλα έδειχναν πως οι γηπεδούχοι ήταν “αγκαλιά” με την νίκη στο 90+2′ και στην τελευταία καλή στιγμή του αγώνα ο Μπαλαμπάνος έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα για το 3 – 3 με τις δυο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις σε ένα “γεμάτο” παιχνίδι.

Η Σύνθεση

Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων (Γιάννης Βασιλείου): Θανόπουλος, Μαργαριτόπουλος, Καρατζιώτζικας, Ζαχόπουλος, Κουτσουκέρας, Σκέγια, Αντωνιάδης, Τσιανάκας, Καναβός, Ραντάτσι, Γκουνάρας Στ.

Έπαιξαν και οι: Παππάς, Καϊσέρογλου Ν.