Βολιώτης γιατρός ο 45χρονος νεκρός του φοβερού τροχαίου στη Λαμία (βίντεο)

Την τελευταία του πνοή άφησε στην άσφαλτο ο 45χρονος γιατρός με καταγωγή από τον Βόλο, Γιώργος Καρανίκας, πατέρας τεσσάρων ανήλικων παιδιών, ο οποίος διέμενε στη Λαμία και εργαζόταν στο νοσοκομείο της πόλης.

Ήταν γύρω στη 1 σήμερα το μεσημέρι όταν η μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε κινούνταν στο 2ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Λαμίας – Δομοκού και κατευθυνόμενος προς το νοσηλευτικό ίδρυμα, συγκρούστηκε με αγροτικό όχημα που οδηγούσε ηλικιωμένος.

Το μοιραίο αγροτικό βγήκε από παράδρομο – χωματόδρομο και θέλησε να περάσει απέναντι με κατεύθυνση προς Δομοκό, την ώρα που κινούνταν από Δομοκό προς Λαμία ο άτυχος γιατρός.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο οδηγός του αγροτικού, περίπου 82 ετών φέρεται να έκλεισε τον δρόμο στο θύμα, που δεν κατάφερε να αποφύγει τη σφοδρή σύγκρουση και εκσφενδονίστηκε στο οδόστρωμα και παρά το γεγονός ότι φορούσε κράνος, υπέστη σοβαρά τραύματα.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, έσπευσε στο σημείο με τους διασώστες να μεταφέρουν στο Νοσοκομείο τον 45χρονο πατέρα, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου δεν μπορούσαν να πιστέψουν το πώς χάθηκε από τη μια στιγμή στην άλλη ο άτυχος συνάδελφός τους, όντας απαρηγόρητοι.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία Λαμίας.

Δείτε βίντεο:

Πηγή: magnesianews.gr