Λάρισα: Παρέσυρε 62χρονο με Ι.Χ.

Σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση δίνοντας μάχη για να κρατηθεί στη ζωή νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Λάρισας ένας 62χρονος άνδρας, ο οποίος αργά χθες βράδυ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση με αφορμή κρα- νιοεγκεφαλική κάκωση και κατάγματα έπειτα από τροχαίο ατύχημα.

Η αρχική εντύπωση -που εκ των υστέρων αποδείχθηκε εσφαλμένη- ήταν πως ο 62χρονος άντρας τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε λίγο πριν τις 7 χθες το απόγευμα στην Αμυγδαλέα Λάρισας, όταν παρασύρθηκε από αγροτικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 26χρονος Λαρισαίος. Ατύχημα που μάλιστα έγινε – κάτω από συνθήκες που ερευνά το Α.Τ. Κιλελέρ- μπροστά στα μάτια συγχωριανών του 62χρονου στην Αμυγδαλέα.

Αργά το βράδυ ωστόσο και ενώ ο 26χρονος αναζητούνταν παραδόθηκε στην ΕΛΑΣ όπου – σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε»- φέρεται να ομολόγησε στους αστυνομικούς του Α.Τ. Κιλελέρ, ότι η πρόθεσή του ήταν να προκαλέσει κακό στον 62χρονο και πως ο τραυματισμός του δεν οφειλόταν σε τροχαίο ατύχημα.

Ο 26χρονος συνελήφθη τελικά κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες κατά τη σύλληψή του φέρεται να ομολόγησε το κίνητρό του που εκτιμάται ότι συνδέεται με λόγους εκδίκησης, κίνητρο το οποίο ερευνάται από την ΕΛΑΣ.

Ο 62χρονος με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διακομίστηκε στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, όπου λόγω της κρανιοεγκεφαλικής κάκωσης που υπέστη όταν παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και πλέον δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στη ΜΕΘ του ΠΠΓΝΛ. Με τους γιατρούς να χαρακτηρίζουν κρίσιμα τα δύο επόμενα 24ωρα. Ο 26χρονος συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα το πρωί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία - Β. Κακάρας