Η μεγαλύτερη Πανελλήνια Γιορτή Τρούφας με την διοργάνωση και την επιμέλεια του ΑΙΓΛΗ CATERING

Το Αίγλη  Catering  με έδρα τα Φάρσαλα επιμελήθηκε και διοργάνωσε την 2η γιορτή Τρούφας και μανιταριού στην Καλαμπάκα το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024.

Όλη η πλατεία μετατράπηκε  σε μία τεράστια κουζίνα για την  2η Γιορτή Τρούφας. Στην «Πόλη της Τρούφας», που έζησε κάτι το ανεπανάληπτο,   δεκάδες σεφ, στην Πλατεία Ρήγα Φεραίου, μαγείρευαν και  πρόσφεραν ΔΩΡΕΑΝ στους επισκέπτες, μία μεγάλη ποικιλία εδεσμάτων με τρούφες και μανιτάρια.

 

Από την τεράστια αυτή κουζίνα,  πέρασαν χιλιάδεςάτομα, τα οποία  μυήθηκαν σε γεύσεις πρωτόγνωρες και απολαυστικές. Εξάλλου, οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιήθηκαν ήταν  εξαιρετικής ποιότητας και ως εκ τούτου και το αποτέλεσμα ήταν προδιαγεγραμμένο.

Αν μάλιστα κρίνουμε από την περσινή Γιορτή, όπου κυριολεκτικά δεν έμεινε τίποτα, φέτος και έχοντας πλέον την εμπειρία, οι διοργανωτές υποσχέθηκαν ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία γευστικών εκπλήξεων.

Ακόμη πέρσι η γιορτή έλαβε το χρυσό βραβείο από τα Tourism Awards, για τη διοργάνωση της 1ης  Πανελλήνιας Γιορτής Τρούφας που έγινε από 8 έως 11 Ιουνίου του 2023 την οποία και αυτήν την διοργάνωσε το ΑΙΓΛΗ  CATERING . Πρόκειται για τον μεγαλύτερο θεσμό απονομής τουριστικών βραβείων στην Ελλάδα, που γίνεται κάθε χρόνο και στον οποίο συμμετέχουν εκατοντάδες επιχειρήσεις του τουρισμού από όλη τη χώρα

Η επιτυχία της γιορτής αυτής ήταν πολύ μεγάλη, γεγονός που πιστοποίησε η συμμετοχή χιλιάδων επισκεπτών, οι οποίοι απόλαυσαν εντελώς δωρεάν χιλιάδες μερίδες μανιταρο-τρουφο-εδεσμάτων, πολιτιστικές εκδηλώσεις, σεμινάρια για την τρούφα, δραστηριότητες για τα παιδιά κ.α.

Η φετινή γιορτή είχε πολλές και ενδιαφέρουσες εκπλήξεις όπως την βράβευση του Ηλία Μαμαλάκη γνωστού παρουσιαστή μαγειρικής, του Νικόλαο Σαράντου, του ιδρυτή του  CHEF CLUB της Ελλάδος  και την βράβευση  του Σεφ Λευτέρη Λαζάρου.