Αποκλεισμός στην “ρώσικη ρουλέτα” για τον Α.Ο. Ναρθακίου από τον Μαχητή Τερψιθέας

Ο ΑΟ Ναρθακίου αγωνίστηκε για τον θεσμό του Κυπέλλου της ΕΠΣΝ Λάρισας με τον Μαχητή Τερψιθέας για την 2η φάση με την ομάδα της Τερψιθέας να παίρνει την πρόκριση με σκορ 7-8 στα πέναλτι σε μια διαδικασία που εκτελέστηκαν 12 πέναλτι συνολικά για την κάθε ομάδα.

Στην κανονική διάρκεια οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 15′ μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Ναρθακίου ο Βέργης έγινε ο αποδέκτης της μπάλας και την έστειλε στα δίχτυα για το 0-1.

Οι γηπεδούχοι είχαν άμεση απάντηση και δέκα λεπτά αργότερα ο Κατσανάκης με μακρινό σουτ έφερε το παιχνίδι στα ίσια κάνοντας το 1-1. Εν συνεχεία οι παίκτες του Χρήστου Ανδρεόπουλου είχαν αρκετές καλές στιγμές. Αρχικά στο 30′ ο Παπαδόπουλος έκανε την πάσα στον Μπασδάνη, όμως αυτός έστειλε την μπάλα λίγο άουτ. Ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Παπακωνσταντίνου στο 37′.

Στο δεύτερο μέρος ο Μπασδάνης είχε ακόμη μια καλή ευκαιρία όμως ο αντίπαλος τερματοφύλακας τον σταμάτησε. Ενώ και το πλασέ του Κυριαζοπούλου στο 75′ κατέληξε κόρνερ στην τελευταία καλή στιγμή του αγώνα και έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην διαδικασία των πέναλτι. Και εκεί ο Μαχητής αποδείχθηκε πιο ψύχραιμος και πήρε την πρόκριση με σκορ 7-8.

Η Σύνθεση

Α.Ο. Ναρθακίου (Χρήστος Ανδρεόπουλος): Σούρλας (46′ Μαργαρίτης), Κατσικόπουλος (60′ Αρσενόπουλος), Μπανιάς, Γκατζόγιας, Μπαϊράμι (85′ Μακρής), Χουσενάι (60′ Κυριαζόπουλος), Δημητρόπουλος, Κατσανάκης, Παπακωνσταντίνου, Μπασδάνης, Παπαδόπουλος (46′ Πλίτσης).