ΠΑΣΟΚ – Κατρίνης: Τι είπα σε Ανδρουλάκη και Δούκα για τον δεύτερο γύρο

Επιμένει ο Μιχάλης Κατρίνης στην απόφασή του να μην πάρει ανοιχτά θέση στήριξης κάποιου εκ των δύο υποψηφίων, Νίκου Ανδρουλάκη και Χάρη Δούκα, στον β’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών.

Με σημερινή ανάρτησή του βάζει φρένο στη σχετική φημολογία. Όπως επισημαίνει τον νέο πρόεδρο θα τον επιλέξουν ανεπηρέαστα και ελεύθερα οι πολίτες, ενώ ο ίδιος την επομένη των εκλογών θα συνεχίσει να δίνει τη μάχη για το ΠΑΣΟΚ.

Στην ανάρτησή του στο Χ ανέφερε πως “Σε σχέση με όσα γράφονται και λέγονται: Δηλώνω ξεκάθαρα ότι η δημόσια τοποθέτησή μου την Κυριακή το βράδυ ισχύει στο ακέραιο. Τον νέο Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ θα τον επιλέξουν ελεύθερα και ανεπηρέαστα οι δημοκρατικοί πολίτες. Το κατέστησα σαφές σε όλους, το επανέλαβα και στους δύο υποψηφίους που επικοινώνησαν μαζί μου. Τη Δευτέρα το πρωί, όποιος και αν εκλεγεί, εγώ θα συνεχίσω να δίνω τη μάχη για το ΠΑΣΟΚ, όπως έκανα με συνέπεια όλα αυτά τα χρόνια. Γιατί πάνω από όλους είναι το ΠΑΣΟΚ που πρέπει να γίνει και πάλι ο πρωταγωνιστής των εξελίξεων”.

Σε θέσεις μάχης Ανδρουλάκης και Δούκας

Πυρετός διεργασιών επικρατεί στα επιτελεία του Νίκου Ανδρουλάκη και του Χάρη Δούκα εν όψει της τελικής αναμέτρησης της 13ης Οκτωβρίου για την ανάδειξη ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ.

Οι διαβουλεύσεις εντείνονται και τα τηλεφωνήματα των δύο μονομάχων έχουν πάρει φωτιά με στόχο να διαμορφώσουν στρατηγικές συμμαχίες και να εξασφαλίσουν τη μέγιστη δυνατή συστράτευση στην τελική ευθεία για τον β’ γύρο, την προσεχή Κυριακή.

Νίκος Ανδρουλάκης και Χάρης Δούκας εντείνουν τις βολιδοσκοπήσεις στους τέσσερις υποψήφιους του α’ γύρου που έμειναν εκτός κούρσας.