Νίκη του Αχιλλέα Φαρσάλων στην μνήμη του Χρ. Κερμελίδη

Σε ένα φορτισμένο συναισθηματικά παιχνίδι από πλευράς Αχιλλέα Φαρσάλων λίγες ώρες μετά την τραγική είδηση της απώλειας του Χρήστου Κερμελίδη, οι κιτρινόμαυροι αντιμετώπισαν την ομάδα του Α.Ο. Ελευθεραί για την 2η αγωνιστική της Β’ ΕΠΣΝΛ κατηγορίας και κατάφεραν να κερδίσουν με σκορ 2 – 1 και έτσι να πάρουν τους πρώτους τους βαθμούς στο πρωτάθλημα. Πριν την έναρξη της αναμέτρησης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Κερμελίδη.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον Αχιλλέα να ελέγχει την κυκλοφορία της μπάλας και να δημιουργεί αρκετές καλές συνθήκες. Στο 20′ ο Κομισόπουλος έκλεψε την μπάλα στον χώρο του κέντρου, βγήκε ταχύτατα στην αντεπίθεση και με όμορφο πλασέ πέτυχε το 1 – 0.

Στο 30′ ο Κομισόπουλος έχασε μεγάλη ευκαιρία να πετύχει και δεύτερο γκολ όμως η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι στο δυνατό σουτ που επιχείρησε, ενώ στο “ριμπάουντ” ο Τσιτσικλής έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

Στο 41′ και μετά από εκτέλεση φάουλ και διώξιμο των αμυντικών του Αχιλλέα η μπάλα κατέληξε στα πλάγια και εν συνεχεία μετά από δυνατό γέμισμα σέντρα – σουτ ο Δολιάνης μπήκε στην πορεία της μπάλας την κεφαλιά και αυτή κατέληξε στα δίχτυα για το 1 – 1 το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος ο Αχιλλέας έχασε κλασσικές στιγμές με τον Μπολούτσο να πλασάρει μόλις άουτ στο 57′, ενώ στο 65′ το πλασέ του Τσιτσικλή πέρασε λίγο άουτ.

Στο 72′ ο Τσιτσικλής έγινε αποδέκτης της μπάλας και με υπέροχο πλασέ έστειλε την μπάλα να αναπαυτεί στα δίχτυα για το 2 – 1. Στα εναπομείναντα λεπτά οι φιλοξενούμενοι πίεσαν με μακρινές σέντρες, ενώ ο Αχιλλέας προσπάθησε να βρει στην κόντρα τις δικές του στιγμές.

Στο 85′ οι γηπεδούχοι σκόραραν και τρίτο τέρμα με τον Τσιτσικλή το οποίο όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Εν συνεχεία δεν άλλαξε κάτι με τον Αχιλλέα να πανηγυρίζει μια πολύ σημαντική νίκη για πολλούς λόγους.

Οι Συνθέσεις

Αχιλλέας Φαρσάλων (Αρίστος Παπαγεωργίου): Τσαπραΐλης, Μαργαριτόπουλος, Τλούπας (46′ λτ Ζησόπουλος), Λιάπης, Αλεξίου, Καψιώχας, Μουτκανάς, Τσιτσικλής, Μπολούτσος (73′ Πισλι), Ζαμάνης (57′ Πελεκούδας), Κομισόπουλος.

ΑΟ Ελευθεραί: Kαραποστόλης, Kαρακότσογλου, Κατσογιάννης, Δολιάνης, Τσιούτσιας, Σείζης, τσεκούρας, Φανίδης (80′ Τσιανίδης), Λένας (35′ λτ Ζούμας), Θεοδώρου (80′ Μιλήγκας), Κωνσταντίνου.

Διαιτητές: Χήτος, Μίτης, Βαλιώτης