Το 2ο ΓΕΛ Φαρσάλων υποδέχεται την Ακαδημία Φαρσάλων

Την Πέμπτη (3/10) οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές/τριες της Β τάξης του 2ου ΓΕΛ Φαρσάλων είχαν τη χαρά να παρακολουθήσουν την παρουσίαση “Το Σώμα η Ψυχή και ο Νους” στα πλαίσια του μαθήματος της Φιλοσοφίας.

Ο ιδρυτής και πρόεδρος της Ακαδημίας Φαρσάλων δρ Φίκας Ιωάννης μύησε τους παρευρισκόμενους στα μυστικά της Φιλοσοφίας και τους έδωσε τη δυνατότητα να αντιληφθούν τις διαχρονικές και πάντα επίκαιρες αρχές της Φιλοσοφίας καθώς και την εφαρμογή τους στο σήμερα.

Οι μαθητές/τριες, με τη βοήθεια του πλούσιου υλικού από την ιστοσελίδα της Ακαδημίας Φαρσάλων, τις πολύ χρήσιμες πληροφορίες από την παρουσίαση και την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού Ευθυμίου Πανωραίας, η οποία διδάσκει το μάθημα της Φιλοσοφίας το τρέχον σχολικό έτος,  ανέλαβαν να ετοιμάσουν ομαδικές εργασίες και ανανέωσαν το ραντεβού τους με την Ακαδημία Φαρσάλων για τις 21 Νοεμβρίου (Παγκόσμια Ημέρα Φιλοσοφίας) οπότε και θα τις παρουσιάσουν.

 Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον κο Φίκα και την Ακαδημία Φαρσάλων για την πολύ γόνιμη συνεργασία.