11η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Φαρσάλων

Σε μια εκδήλωση που συνδυάζει τον αθλητισμό με την έμπνευση, η αργυρή Παραολυμπιονίκης των 100 μέτρων, Λήδα-Μαρία Μανθοπούλου, επισκέφτηκε το 2ο Δημοτικό Σχολείο Φαρσάλων. Η παρουσία της στάθηκε αφορμή για να γιορταστεί με ιδιαίτερο τρόπο η 11η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού.

Σε μια ατμόσφαιρα γεμάτη ενθουσιασμό, η μαθήτρια των ΤΕΦΑΑ Τρικάλων μοιράστηκε με τους μαθητές τις εμπειρίες της από τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου, μίλησε για τις προκλήσεις που αντιμετώπισε και για την αστείρευτη θέλησή της να αγωνίζεται. Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να την ακούσουν να μιλά για την ασθένειά της, τις προπονήσεις της και τα όνειρά της για το μέλλον.

Ο Δήμαρχος Φαρσάλων, κ. Μ. Εσκίογλου και οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Σ. Χατζηπλή, Γ. Δημακόπουλος, τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, υπογραμμίζοντας τη σημασία του αθλητισμού και του ρόλου των σχολείων στην καλλιέργεια αθλητικού πνεύματος στα παιδιά.

Η Διευθύντρια του σχολείου, κ. Δήμητρα Ντάσιου, και η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, κ. Φρόσω Τσιριμώνα, καλωσόρισαν θερμά την αθλήτρια και εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους για την παρουσία της.

Η Λήδα-Μαρία, μαζί με τον προπονητή της κ. Βασίλη Μπεκιάρη, απάντησε σε ερωτήσεις των μαθητών, φωτογραφήθηκε μαζί τους και υπέγραψε αυτόγραφα, δημιουργώντας μια αξέχαστη εμπειρία για όλους.

Την επιμέλεια της εκδήλωσης είχε ο Καθηγητής Φυσικής Αγωγής κος Γιώργος Μπακαλόπουλος.