Καπετάνος σε Δίλοφο και Αχίλλειο Φαρσάλων: «Με επιχειρήματα καταφέραμε να εντάξουμε τα 3 Φράγματα σε Ενιπέα, Ναρθάκιο και Κακλιτζόρεμα, σε διαδικασία δημοπράτησης»

Ο Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Καπετάνος, πραγματοποίησε περιοδεία στα χωριά Δίλοφο και Αχίλλειο Φαρσάλων, όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τους κατοίκους, να ακούσει τα προβλήματά τους και να συζητήσει για τα ζητήματα που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο κ. Καπετάνος συζήτησε με τους κατοίκους θέματα που αφορούν την αγροτική παραγωγή, τη στήριξη του πρωτογενούς τομέα, καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της περιοχής. Έμφαση δόθηκε στην ανάγκη βελτίωσης των υποδομών, του οδικού δικτύου, αλλά και της παροχής υδάτων για τις καλλιέργειες. Παράλληλα, οι κάτοικοι εξέφρασαν την ανησυχία τους για τη μείωση του πληθυσμού στις αγροτικές περιοχές και την έλλειψη ευκαιριών για τους νέους.

Ιδιαίτερη αναφορά ο κ. Καπετάνος, έκανε στα 3 μεγάλα φράγματα που δημοπρατούνται και υλοποιούνται άμεσα σε Ενιπέα, Ναρθάκιο και Δίλοφο-Αχίλλειο, που θα προσδώσουν μια νέα και δημιουργική πνοή στην ευρύτερη περιοχή των Φαρσάλων και όχι μόνον.

Ο κ. Καπετάνος δεσμεύτηκε να προωθήσει τα αιτήματα των πολιτών στα αρμόδια κυβερνητικά όργανα και να εργαστεί για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των χωριών του νομού. Δήλωσε πως η στήριξη της αγροτικής παραγωγής και η ανάπτυξη των υποδομών στις αγροτικές περιοχές είναι προτεραιότητα για την κυβέρνηση και ότι οι τοπικές κοινωνίες αποτελούν την καρδιά της ελληνικής οικονομίας.

«Η επαφή με τους πολίτες της υπαίθρου και η άμεση ενημέρωση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν είναι καθοριστικής σημασίας για τη χάραξη των κατάλληλων πολιτικών. Η αγροτική παραγωγή και η στήριξη των τοπικών κοινωνιών είναι πρωταρχικός στόχος, και όλοι μαζί, με συνεργασία και συντονισμένες προσπάθειες, μπορούμε να δώσουμε λύσεις.
Πετύχαμε με επιχειρήματα να πείσουμε την Πολιτεία να υλοποιήσει τρία Φράγματα συνολικού ποσού 250 εκ ευρώ που αλλάζουν την μοίρα της περιοχής μας», δήλωσε ο κ. Καπετάνος.

Η περιοδεία και στα χωριά Δίλοφο και Αχίλλειο εντάσσεται στις συνεχείς προσπάθειες του Βουλευτή για την ενίσχυση της επικοινωνίας με τους πολίτες και την καταγραφή των αναγκών τους, με στόχο την προώθηση βιώσιμων λύσεων για την ανάπτυξη του νομού.