Στα Φάρσαλα την Παρασκευή 13/9 η “Φλόγα της Αγάπης”

Οι Σύλλογοι Εθελοντών Αιμοδοτών, στην προσπάθειά τους να διαδώσουν την ιδέα της εθελοντικής αιμοδοσίας, διοργανώνουν κάθε χρόνο την Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών, με σκοπό την μεταλαμπάδευση του μηνύματος της προσφοράς αίματος προς τον άγνωστο πάσχοντα συνάνθρωπο.

Για 22η συνεχή χρονιά η “Φλόγα της Αγάπης” περιδιαβαίνει ολόκληρη τη χώρα, μεταλαμπαδεύοντας σε κάθε γωνιά το μήνυμα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, την αγάπη για το συνάνθρωπο και την αλληλεγγύη σε αυτούς που βρίσκονται σε ανάγκη. Στόχος της δράσης αυτής είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών για την εθελοντική προσφορά αίματος και φυσικά η προσέλκυση νέων περισσότερων Εθελοντών αιμοδοτών.

Τα Φάρσαλα θα υποδεχτούν την φλόγα της Αγάπης την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 7:30μμ στην κεντρική πλατεία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αιμοδοτικού Συλλόγου της Επαρχίας Φαρσάλων: «Θα υποδεχθούμε και ανάψουμε την φλόγα της 22ης πανελλήνιας λαμπαδηδρομίας στην πόλη μας την Παρασκευή 13 Σεπτεμβριου στις 7.30μμ στην πλατεία Δημαρχείου Σας καλούμε όλους να έρθετε να τιμήσουμε την φλόγα της Αγάπης και της προσφοράς Καλούμε οσους θέλουν να συνοδεύσουν την φλόγα να βρίσκονται στον εξωτερικό χώρο του πολιτιστικού κέντρου στις 7μμ για να τους δοθούν μπλουζάκια και δάδες».