Επίσκεψη Δημήτρη Παπαλέξη στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Φαρσάλων

Επίσκεψη στα γραφεία του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας Φαρσάλων πραγματοποίησε  ο υποψήφιος Πρόεδρος για το Επιμελητήριο Λάρισας και Επικεφαλής του συνδυασμού «ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ» κ. Παπαλέξης Δημήτρης την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024.

Ο κ. Παπαλέξης συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού του κ.κ. Παπαδόπουλο Χαράλαμπο και Σκυβαλίδα Νικόλαο, συζήτησε με τον Πρόεδρο του συλλόγου κ. Τσούλη Ιωάννη και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η επιχειρηματικότητα μετά από τις οικονομικές κρίσεις και τις καταστροφικές πλημμύρες, πως μπορούν να ανακάμψουν χρησιμοποιώντας διάφορα προγράμματα και συντονισμένες προσπάθειες,  με αρωγούς το Επιμελητήριο και τους τοπικούς Εμπορικούς Συλλόγους.

Επίσης αναφέρθηκαν στην σπουδαιότητα διατήρησης των Παραρτημάτων των Επιμελητηρίων και την συνεργασία τους με τον Εμπορικό Σύλλογο διότι  εξυπηρετούν τις ανάγκες των επιχειρήσεων μιας ολόκληρης επαρχίας. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην άψογη συνεργασία με τον νυν πρόεδρο του Επιμελητηρίου  κ. Γιαννακόπουλο Σωτήρη καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας τους.

Τέλος ο κ. Παπαλέξης παρουσίασε στο Δ.Σ. το πρόγραμμά του, εφόσον εκλεγεί Πρόεδρος του Επιμελητηρίου στις επικείμενες εκλογές του Δεκεμβρίου, με προτεραιότητες την ψηφιακή αναβάθμιση και ενσωμάτωση ψηφιακής τεχνολογίας για όλες τις επιχειρήσεις. Έξυπνα εργαλεία που θα παρέχει  το Επιμελητήριο Λάρισας στα μέλη του, δίνοντας τους την δυνατότητα να ανταπεξέλθουν στο ανταγωνιστικό περιβάλλον της σύγχρονης εποχής και άμεση πληροφόρηση για όλα τα σημαντικά θέματα που απασχολούν τους επαγγελματίες.