Σκακιστική Λέσχη Φαρσάλων: Νέο ξεκίνημα με Δ.Σ. και προετοιμασία για το τουρνουά της Γιορτής Χαλβά

Η Σκακιστική Λέσχη Φαρσάλων ξεκινά δυναμικά τη νέα αγωνιστική περίοδο. Μετά από μια επιτυχημένη Γενική Συνέλευση, η λέσχη είναι έτοιμη να υποδεχθεί νέα μέλη και να συνεχίσει την ανοδική πορεία της.

Γενική Συνέλευση και νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου, η Σκακιστική Λέσχη Φαρσάλων πραγματοποίησε τη Γενική της Συνέλευση, η οποία σημαδεύτηκε από την ανακήρυξη του κ. Elliott Renzies σε επίτιμο μέλος. Ο κ. Renzies, ένας σπουδαίος υποστηρικτής της λέσχης, τιμήθηκε για τη σημαντική συμβολή του στην ανάπτυξη του σκακιού στα Φάρσαλα.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο θα έχει την ευθύνη για την οργάνωση και την ανάπτυξη της λέσχης τα επόμενα χρόνια.

Εξελέγησαν οι: Δερέκας Δήμος, Φούφα Χρυσούλα, Λούκας Δημήτρης, Μπόλας Γιώργος, Παπαδόπουλος Δημήτρης με αναπληρωματικά μέλη την Αγγελακοπούλου Ελευθερία και Δημακοπούλου Μαρία.

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή εξελέγησαν οι: Αθανασόπουλος Γιώργος, Κωστής Απόστολος, Σιούρης Μιχάλης με αναπληρωματικό τον Παπαποστόλου Κων/νο.

Η Σκακιστική Λέσχη Φαρσάλων ευχαριστεί τα απερχόμενα μέλη του προηγούμενου Δ.Σ. την Ελένη Δημοπούλου και την Ρούλη Γκατζίκα για την ανιδιοτελή προσφορά τους.

Άνοιγμα των ακαδημιών και προετοιμασία για τη Γιορτή Χαλβά

Από το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, ξεκινούν οι προπονήσεις των ακαδημιών της Σκακιστικής Λέσχης Φαρσάλων. Όσοι ενδιαφέρονται να μυηθούν στα μυστικά του σκακιού ή να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους, μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Δήμο Δερέκα στο τηλέφωνο 6936778777.

Παράλληλα, οι διοργανωτές βρίσκονται ήδη σε πυρετώδεις προετοιμασίες για τη Γιορτή Χαλβά Φαρσάλων, ένα από τα σημαντικότερα σκακιστικά τουρνουά της χώρας. Το τουρνουά θα διεξαχθεί από τις 24 έως τις 28 Οκτωβρίου και αναμένεται να συγκεντρώσει περισσότερους από 110 σκακιστές από όλη την Ελλάδα.

Η Γιορτή Χαλβά, που αποτελεί συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Φαρσάλων, της ΠΕΔ Θεσσαλίας και της Σκακιστικής Λέσχης Φαρσάλων, έχει καταστεί θεσμός και αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για τους σκακιστές να διαγωνιστούν σε ένα υψηλού επιπέδου τουρνουά και να γνωρίσουν νέους ανθρώπους που μοιράζονται το ίδιο πάθος.