Εορτάστηκε η «Αποτομή της τιμίας κεφαλής του Ιωάννη Προδρόμου» στο Δήμο Κιλελέρ

Με τη συμμετοχή πιστών αλλά και αρχών γιορτάστηκε με θρησκευτική κατάνυξη και ευλάβεια η εορτή της «Αποτομής της τιμίας κεφαλής του Ιωάννη Προδρόμου» στους ενοριακούς ναούς και ιερά παρεκκλήσια των τοπικών κοινοτήτων των Νέων Καρυών, όπου χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος,  και του Προδρόμου του Δήμου Κιλελέρ.

Μετά το πέρας των θρησκευτικών εκδηλώσεων στην πλατεία του χωριού των Νέων Καρυών διοργανώθηκε  παραδοσιακή βραδιά με το μουσικό συγκρότημα «Εβρίτικη ζυγιά» και την εμφάνιση  χορευτικών   συγκροτημάτων. Τη διοργάνωση είχαν η Τοπική Κοινότητα και ο Πολιτιστικός Σύλλογος  Νέων Καρυών υπό την  αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Δήμαρχος Κιλελέρ Θ.  Νασιακόπουλος, η Αντιπεριφερειάρχης Αν. Κομήτσα  και ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Χ. Μουτούδης. Τις θρησκευτικές και τις πολιτιστικές εκδηλώσεις παρακολούθησαν, η Αντιπεριφερειάρχης  Μ. Γαλλιού,  ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σ. Καλέτσιος, οι αντιδήμαρχοι Σ. Νταφόπουλος, Αν. Ρεντζιάς και Αχ. Χατζούλης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Δ. Σοφολόγης οι Εντεταλμένοι  Σύμβουλοι Α. Μαξιμιάδης και Χ. Τσιχίτας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Σ. Λαδοπούλου – Χατζητζομπάνη, Ι. Ζαχαριάς, Ζ. Ανυφαντή και Ελ. Ζουμπελούλη, Καλέτσιος, η Γ.Γ. του Δήμου Β. Χλιάπη – Γκουνιαρούδη, και οι  Πρόεδροι των ΤΚ Νίκαιας και Νέας Λεύκης Γ. Ψαρούλης και Μ. Κουρεούδη – Πάλλα.  

Από το γραφείο τύπου του Δ. Κιλελέρ