Έκλεισε Καψιώχα ο Αχιλλέας Φαρσάλων

Ακόμη μια σημαντική προσθήκη Φαρσαλινού ποδοσφαιριστή ανακοίνωσε η Διοίκηση του Αχιλλέα Φαρσάλων, καθώς ο Λευτέρης Καψιώχας θα αγωνίζεται με τα κιτρινόμαυρα την νέα σεζόν.

Ο Καψιώχας αγωνίζεται κυρίως στον χώρο του κέντρου καιι μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Χαλκιάδων ενώ κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Ακαδημία Αχιλλέως Φαρσάλων, στον Αχιλλέα Φαρσάλων, στον ΑΟ Ναρθακίου, στις Ελπίδες Μακεδονικού και στην Αστραπή Νέας Πολιτείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η Διοίκηση της ομάδας μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Φαρσαλινό ποδοσφαιριστή Λευτέρη Καψιώχα.

Ο Καψιώχας μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Χαλκιάδων ενώ κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Ακαδημία Αχιλλέως Φαρσάλων, στον Αχιλλέα Φαρσάλων, στον ΑΟ Ναρθακίου, στις Ελπίδες Μακεδονικού και στην Αστραπή Νέας Πολιτείας.

Σύσσωμη η Διοίκηση της ομάδας μας καλωσορίζει τον Λευτέρη στην οικογένεια του Αχιλλέα Φαρσάλων και του εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες.”