ΣΥΡΙΖΑ: Η Αθηνά Λινού και επίσημα εκτός ΚΟ – Επιστολή Παππά στον πρόεδρο της Βουλής

Τη διαγραφή της Αθηνάς Λινού από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ κοινοποίησε με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής ο νέος επικεφαλής Νίκος Παππάς. Τι δήλωσε νωρίτερα την Τετάρτη ο Στέφανος Κασσελάκης για την υπόθεση Λινού

Η Αθηνά Λινού τέθηκε και επισήμως εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδος του κόμματος, με τον ΣΥΡΙΖΑ να την καλεί να παραδώσει την έδρα της.

Τη διαγραφή της Αθηνάς Λινού από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ κοινοποίησε με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής ο νέος επικεφαλής Νίκος Παππάς. Νωρίτερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης ζήτησε την απάντηση της Αθηνάς Λινού στο αίτημά του να παραδώσει την έδρα της.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ερωτηθείς για την κα Λινού ανέφερε σε δηλώσεις του στο MEGA ότι «δεν με έχουν καλύψει οι εξηγήσεις της και το γραφείο μου έχει ζητησει την παραίτησή της και την διευκόλυνση με την παράδοση της έδρας. Δεν έχει απαντήσει σε τίποτα, ούτε τηλεφωνήματα, ούτε sms ούτε και whatsapp. Αναμένουμε την απάντησή της. Είναι καταγεγραμμένο το αίτημα που έχουμε κάνει είναι ξεκάθαρο πρέπει να παραδώσει την έδρα της στην πρώτη επιλαχούσα. Η απάντηση σε μηνύματα είτε είναι τηλεφωνικά είτε γραπτά είναι ένα ελάχιστο δείγμα ανταπόκρισης το οποίο θα έπρεπε να υπάρχει αυτή τη στιγμή».

Αναφορικά με την ουσία της υπόθεσης και τη διερεύνηση των καταγγελιών κατά της κας Λινού, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αφήνοντας σαφείς αιχμές έθεσε ακόμη και ζήτημα για τη συμμετοχή της βουλευτού στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδικότερα, ο κ. Κασσελάκης σημείωσε ότι «δεν είμαι εισαγγελέας αλλά υπάρχουν πράγματα που θα έπρεπε να είχαν διερευνηθεί πριν την ενσωμάτωσή της στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και αυτό είναι ένα μήνυμα για το ότι θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι».

Με ανάρτησή του στα social media ο Παύλος Πολάκης σχολίασε την επικείμενη διαγραφή της Αθηνάς Λινού από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για «δικαίωση».

«Τι να πω τωρα….
ΑΠΛΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ!!
(και μαθημα σε αυτους που νομισαν πως βρηκαν την ευκαιρια να ξεμπερδέψουν μαζι μου … εντος και εκτος..)
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΒΑΘΕΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ !!
ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ!!», αναφέρει χαρακτηριστικά ο ανεξάρτητος βουλευτής Χανίων.