Το πρώτο φροντιστήριο της πόλης μας που εισάγει την Τεχνητή Νοημοσύνη στην εκμάθηση αγγλικών!

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, το φροντιστήριό μας Busy Bees έκανε ένα τολμηρό βήμα, αξιοποιώντας την πρωτοποριακή τεχνολογία της Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) για να υποστηρίξει την εκπαίδευση των μαθητών μας. Είμαστε το πρώτο κέντρο ξένων γλωσσών στην πόλη μας που ενσωματώνει αυτήν την καινοτόμο πλατφόρμα, προσφέροντας στους μαθητές μας ένα μοναδικό εργαλείο για την εξατομικευμένη εκπαίδευση.

Με τη χρήση της πλατφόρμας DigiPlus από την Express Publishing, οι μαθητές μας ολοκλήρωσαν έναν εντυπωσιακό αριθμό ασκήσεων προσαρμοσμένων στις προσωπικές τους ανάγκες και αδυναμίες. Οι ασκήσεις αυτές περιλάμβαναν ακουστικά, κατανόηση κειμένου, γραπτά και προφορικά, καλύπτοντας έτσι όλες τις δεξιότητες που απαιτούνται για την εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας. Οι ίδιοι οι μαθητές μας αναφέρουν ότι μέσα από καθημερινή, ολιγόλεπτη ενασχόληση στις ηλεκτρονικές τους συσκευές, κατάφεραν να βελτιώσουν τις ικανότητές τους και να διατηρήσουν την επαφή τους με τα αγγλικά ακόμα και κατά την περίοδο των διακοπών.

Η εμπιστοσύνη που δείξαμε στην πλατφόρμα DigiPlus και την Τεχνητή Νοημοσύνη αποδίδει καρπούς, και είμαστε πεπεισμένοι ότι τα αποτελέσματα θα είναι ορατά με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Σκοπεύουμε να συνεχίσουμε τη χρήση της πλατφόρμας ως μέρος της διδακτέας ύλης, διασφαλίζοντας ότι οι μαθητές μας λαμβάνουν την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση. Με αυτόν τον τρόπο, παραμένουμε το μοναδικό κέντρο ξένων γλωσσών στην πόλη που υιοθετεί την Τεχνητή Νοημοσύνη ως εργαλείο μάθησης.

Η φιλοσοφία μας είναι να μην σταματάμε ποτέ να αναζητούμε νέους τρόπους για να βελτιώνουμε το μαθησιακό ταξίδι των μικρών μας φίλων,  καθιστώντας τη διδασκαλία διασκεδαστική και αποδοτική. Η τεχνολογία της Τεχνητής Νοημοσύνης είναι ένα πολύτιμο εργαλείο στην αποστολή μας να παρέχουμε εκπαίδευση υψηλής ποιότητας και να ετοιμάζουμε τους μαθητές μας για τις προκλήσεις του μέλλοντος.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα μας:

https://www.busybees.gr/digiplus/

Εγγραφές καθημερινά από τις 19:00 μέχρι τις 21:00!
Θέτιδος 121, Φάρσαλα
24910 24597 και 6973 351 318

Αναζητήστε μας στα Social Media:

https://www.facebook.com/BusyBeesFarsala

https://www.instagram.com/busybeesfarsala/

https://www.youtube.com/@busybeesfarsala