«Αγνοείται» το φράγμα στα Βρυσιά Φαρσάλων!

* ΜΕ αφορμή και το χαλάζι που τους βάρεσε εκεί στα Βρυσιά, εκείνο το φραγματάκι με εξασφαλισμένη πίστωση 2 εκατομμυρίων ευρώ, από το ΕΣΠΑ, πού να βρίσκεται άραγε;

Μετά από προσπάθειες πολλών ετών, τελικά το έργο «κατασκευή φράγματος για την αναστόμωση των πηγών Βρυσιών και τη δημιουργία ταμιευτήρα για τη συγκράτηση του νερού, προκειμένου να γίνεται τεχνητός εμπλουτισμός του υδροφόρου ορίζοντα», είχε προχωρήσει.

Τον Οκτώβριο του 2021 είχε αναδειχθεί ανάδοχος κι ο τότε περιφερειάρχης Κ. Αγοραστός είχε υπογράψει τη σύμβαση κατασκευής. (Τρία χρόνια πέρασαν.)

* ΤΟΝ Νοέμβριο του ’22, οι περιφερειακοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης», είχαν καταθέσει ερώτηση για το πού κολλούσε η υπόθεση. Κάποια στιγμή είχαν εμφανιστεί τα μηχανήματα του εργολάβου, έπεσαν τα πρώτα μπετά, δούλεψαν καναδυό μήνες… Κι ύστερα ήρθε ο Daniel και το έργο συγκαταλέγεται στους αγνοούμενους της θεομηνίας.  (Κι αφού δεν προχωρούν τα μικρά, ο καθείς καταλαβαίνει τι θα γίνει με τα μεγάλα φράγματα που εξαγγέλλονται. Με τα λόγια χτίζει ανώγεια και κατώγια, πόσο μάλλον φράγματα.).

*Φωτο αρχείου από 08/2023

Από την σημερινή στήλη των ψιθυριστών της «Ε» – Z.