Με την ευχή “εις το επανιδείν” “χώρισαν” οι δρόμοι Αχιλλέα Φαρσάλων και Παπακωνσταντίνου

Ο Σωτήρης Παπακωνσταντίνου την νέα αγωνιστική σεζόν θα δοκιμάσει τις τύχες του στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ καθώς ανακοινώθηκε από τον Πύρασο Νέας Αγχιάλου και έτσι αποτελεί μετά από σειρά ετών παρελθόν από τον Αχιλλέα Φαρσάλων.

Αμφότερες οι δυο πλευρές “χώρισαν” με απόλυτα φιλικό τρόπο τους δρόμους τους κλείνοντας με την ευχή “εις το επανιδείν” και οι δυο ανακοινώσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αχιλλέα Φαρσάλων:

“Σύσσωμη η οικογένεια του Αχιλλέα Φαρσάλων εύχεται τα καλύτερα στον μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστή και αρχηγό μας, ένα δικό μας παιδί τον Σωτήρη Παπακωνσταντίνου ο οποίος θα αγωνίζεται την νέα σεζόν με την φανέλα του Α.Σ. Πύρασου Νέας Αγχιάλου στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ κατηγορίας.

Ο Σωτήρης απέδειξε επί σειρά ετών και μέσα από πάρα πολλές στιγμές πως είναι ένας από εμάς, τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στον ιστορικό Σύλλογο μας και οι πόρτες του Αχιλλέα Φαρσάλων θα είναι πάντα ανοιχτές για τον ίδιο.

Του ευχόμαστε τα καλύτερα τόσο στην καριέρα του όσο και στην ζωή του.

Δεν λέμε αντίο αλλά εις το επανιδείν!”

Ενώ και ο Σωτήρης αποχαιρέτησε το “σπίτι του”όπως ο ίδιος τονίζει με ένα άκρως συγκινητικό και συναισθηματικό post στο προσωπικό του προφίλ.

Αναλυτικά αναφέρει:

“Για όλα τα παιδιά έρχεται η στιγμή που θα φύγουν απ’ το σπίτι τους έτσι λοιπόν ήρθε και η δικιά μου στιγμή. Να φύγω από το δεύτερο σπίτι μου. Από ένα σπίτι που επέλεξα το αγάπησα έγινα ένα με αυτό πόνεσα μαζί του έκλαψα γέλασα και πέρασα πάρα πολλές ανεκτικές στιγμές, αλλά η ζωή τα φέρνει έτσι που όλοι κάποια στιγμή αποχαιρετούμε πράγματα, καταστάσεις, συνήθειες, ρουτίνες καθημερινότητας.
Φεύγω με το κεφάλι ψηλά και σαν μαχητής γιατί δεν τα παράτησα πότε, μέχρι σήμερα στη ζωή μου είμαι αυτό που είμαι.
Ο κόσμος δεν χρειάζεται να ξέρει κάτι παραπάνω, ξέρει ποιος είμαι και ξέρει ότι πάντα προσπαθούσα να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για αυτή την ομάδα, έχω το DNA του Αχιλλέα Φαρσάλων μέσα στο αίμα μου.
Μου είναι αρκετά δύσκολο να πω αντίο αλλά και σε ποιον είναι εύκολο να πει αντίο στο σπίτι του.
Από μικρό παιδάκι ήμουν πάνω στις κερκίδες και περίμενα τη στιγμή μου.
Η στιγμή μου ήρθε έβαλα γκολ πανηγυρίσαμε τον κόσμο, πανηγύρισα με τους συμπαίκτες μου δέχτηκα κριτικές, αλλά ποτέ δεν το έβαλα κάτω για το καλό της ομάδας, επιβαρύνω τον εαυτό μου πάρα πολλές φορές με πολλούς τραυματισμούς, όμως ποτέ δεν το έβαλα κάτω για την ομάδα γιατί αυτή η ομάδα θέλει πολεμιστές πρέπει να είσαι πολεμιστής για να φορέσεις αυτή την φανέλα.
Διαφορετικά κάτσε σπίτι σου, είτε τραυματισμένος, άρρωστος, κουρασμένος πάντα ήμουν εκεί για την ομάδα.
Γιατί κάθε Σαββατοκύριακο, υπερασπιζόμουν το σπίτι μου.
Και για το σπίτι σου πρέπει να είσαι πάντα εκεί, μόνο καλά έχω να κρατήσω από αυτό το λαό γιατί μιλάμε για μια ομάδα με ιστορία.
Ο Αχιλλέας θα είναι εκεί όταν εμείς φύγουμε, ο Αχιλλέας δεν θα σταματήσει ποτέ να υπάρχει.
Γιατί ο Αχιλλέας είναι ο κόσμος του.
Και η αγάπη μπορεί να σου προσφέρει αυτός ο κόσμος δεν έχει στοπ, δεν έχει φρένα.
Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ, όλα τα άτομα που συνεργάστηκα, τους συμπαίκτες μου που ήταν εκεί μαζί μου στα εύκολα στα δύσκολα.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές που πέρασαν μέχρι σήμερα απ’ την ομάδα, από όλους έχω πάρει κάτι και έχουν όλοι το σεβασμό μου για την δουλειά που έκαναν και το σεβασμό που έδειξαν στο σπίτι μου.
Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση που προσπαθούσε πάντα να είναι κοντά στην ομάδα.
Σίγουρα υπήρχαν προστριβές, διαφωνίες, αψιμαχίες αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο δεν γίνεται να τα πηγαίνεις καλά με όλους, δεν γίνεται πάντα να γελάς αλλά στο τέλος του ταξιδιού πάντα κρατάς τα καλά.
Λοιπόν εγώ δεν έχω κρατήσει κακία σε κανέναν, αλλά έτσι είμαι εγώ θέλω να κερδίζω ίσως να έχω παρεξηγηθεί, αλλά όσοι με ξέρουν ξέρουν τι άτομο είμαι και ξέρουν για πιο λόγο έχω αυτή την συμπεριφορά στο γήπεδο.
Θέλω να ευχαριστώ την οικογένεια μου που ήταν πάντα εκεί, πάντα σε μια γωνία στο γήπεδο, μέρα νύχτα με βροχή με χιόνι, πάντα εκεί πάντα δίπλα μου, πάντα το στήριγμα μου.
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ
Το μεγαλύτερο ευχαριστώ θέλω να το πω στον λαό του Αχιλλέα Φαρσάλων, στον κόσμο μας.
ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ δεν θα υπήρχε τίποτα, εσείς είστε ο Αχιλλέας, ελπίζω με κάθε μου εμφάνιση στο γήπεδο να σας έδειχνα πόσο σέβομαι την αγάπη που μου δείξατε.
Αυτό είναι το ποδόσφαιρο να κανείς τους οπαδούς σου χαρούμενους, χάσεις κερδίζεις η προσπάθεια μετράει…
Εύχομαι τα καλύτερα στον Αχιλλέα εύχομαι να βρεθεί εκεί που του αξίζει μία μέρα. Εις το επανιδείν.”