Στο Βίκο Ιωαννίνων ο Φαρσαλινός Λεωνίδας Ντίνος

Ο Φαρσαλινός Λεωνίδας Ντίνος (1,96 – 24 ετών) πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με τον Πανσερραϊκό, και από τους 7,1 πόντους της σεζόν 2022-2023, βρέθηκε πέρυσι στους 11,5 πόντους και 44 εύστοχα τρίποντα.

Πλέον ο Θεσσαλός γκαρντ μετά από τέσσερα διαδοχικά χρόνια στις Σέρρες θα αγωνιστεί στην Elite League, με τον Βίκο Ιωαννίνων να του δίνει την ευκαιρία.

Αναλυτικά:

«H διοίκηση των Vikos Φalcons ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον 23χρονο guard Λεωνίδα Ντίνο για την αγωνιστική σεζόν 2024-25.

Ο Λεωνίδας κατάγεται από τα Φάρσαλα και έχει ύψος 1,96. Ξέκίνησε το μπάσκετ στα τμήματα υποδομής του ΓΣ Φαρσάλων και αργότερα αγωνίστηκε με την αντρική ομάδα, σε ηλικία 17 ετών, στη Β’ Εθνική, ενώ είχε συμμετοχή και σε κλιμάκια των Εθνικών ομάδων.

Τη σεζόν 2018-19 μεταπήδησε στη ΧΑΝΘ, ενώ τα τελευταία 4 χρόνια αγωνίστηκε με την ομάδα του Πανσερραϊκού. Την προηγούμενη σεζόν έκανε μια πολύ καλή χρονιά με την ομάδα των Σερρών έχοντας 13,7 πόντους και 2,3 εύστοχα τρίποντα με 32% ποσοστό ευστοχίας.

Ο Λεωνίδας έκανε την ακόλουθη δήλωση: “Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω από σήμερα στον οργανισμό των Vikos Φalcons. Ευχαριστώ πολύ το προπονητικό επιτελείο και την διοίκηση για την εμπιστοσύνη τους και την ευκαιρία που μου δίνουν να αγωνιστώ για πρώτη φορά σε αυτό το επίπεδο. Εύχομαι καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και περιμένουμε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο σε κάθε μας παιχνίδι.”

Πηγή: basketa.gr