Πάνω από 1000 θεατές «αγκάλιασαν» το «Μαγικό Κλειδί» της Κάρμεν Ρουγγέρη στα Φάρσαλα

Το αδιαχώρητο έλαβε χώρα το βράδυ της Τρίτης στον εξωτερικό χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου, εκεί όπου πλήθος άνω των 1000, μικρών και μεγάλων,  βρέθηκαν για να παρακολουθήσουν την παράσταση το «Μαγικό κλειδί» της Κάρμεν Ρουγγέρη από το παραμύθι της Πηνελόπης Δέλτα «Η καρδιά της βασιλοπούλας».

Πρόκειται για μία ακόμη εκδήλωση του «Πολιτιστικού Αυγούστου» του Δήμου Φαρσάλων η οποία αγκαλιάστηκε με θέρμη από το κοινό, αποδεικνύοντας στην πράξη πως οι Φαρσαλινοί – και όχι μόνον – αγαπούν το θέατρο και τις ποιοτικές εκδηλώσεις.

Η θεατρική σκηνή πλημμύρισε με χρώματα, χορούς, κοστούμια εμπνευσμένα από παραδοσιακές φορεσιές της πατρίδας μας, αλλά και από παραδοσιακή μουσική και τραγούδια της κάτω Ιταλίας, σε ένα σύμπαν όπου η μαγεία της ζωής συναντήθηκε με αυτή του θεάτρου.

Οι εκπληκτικές ερμηνείες των ηθοποιών επιβραβεύτηκαν από το κοινό με ένα θερμότατο χειροκρότημα, ενώ τα εύσημα έλαβε όταν ανέβηκε στη σκηνή και η σπουδαία Κάρμεν Ρουγγέρη.

Το παρών έδωσε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου και στελέχη της Δημοτικής Αρχής.

Ο «Πολιτιστικός Αύγουστος» συνεχίζεται το ερχόμενο Σάββατο 17 Αυγούστου στον Σταυρό, όπου πλατεία του χωριού στις 9:30 το βράδυ, το Περιφερειακό Θέατρο Καρδίτσας θα παρουσιάσει την ξεκαρδιστική κωμωδία με τίτλο: «Τι είχαν να δουν τα μάτια μ!!»

Όλες οι εκδηλώσεις του Δήμου Φαρσάλων για τον «Πολιτιστικό Αύγουστο» είναι δωρεάν για το κοινό!