Λάρισα: παραβίασε το κόκκινο…και συνελήφθη η συνεπιβάτιδα – Τι βρέθηκε στο αυτοκίνητο

Συνελήφθη, χθες (13-08-2024) τις μεταμεσονύκτιες ώρες στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Λάρισας, μία ημεδαπή γυναίκα, σε βάρος της οποίας, καθώς και σε βάρος δύο ημεδαπών ανδρών και άγνωστου, μέχρι στιγμής, άνδρα, σχηματίστηκε δικογραφία –κατά περίπτωση- για κλοπή κατά συναυτουργία και απείθεια.

Ειδικότερα, προχθές αργά το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, οι αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας εντόπισαν Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου παραβίασε ερυθρό σηματοδότη και ακολούθως, δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών για επικείμενο έλεγχο, αναπτύσσοντας ταχύτητα.

Στη συνέχεια, το όχημα ακινητοποιήθηκε σε οδό της πόλης της Λάρισας και οι τρεις άνδρες που επέβαιναν σε αυτό διέφυγαν πεζοί, ενώ η συνεπιβαίνουσα εντοπίστηκε στο εσωτερικό του οχήματος και συνελήφθη.

Το αυτοκίνητο κατασχέθηκε, ενώ σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε αυτό, στον χώρο των αποσκευών βρέθηκε και κατασχέθηκε, επιπλέον, μία μεγάλη κουλούρα καλωδίου με λιωμένο το μεγαλύτερο μέρος του πλαστικού λόγω καύσης, ως προϊόν κλοπής.