Ξεκινά την ερχόμενη εβδομάδα η προετοιμασία του Αχιλλέα Φαρσάλων για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΝΛ

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων την νέα αγωνιστική σεζόν θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΝΛ κατηγορίας, με έμφαση η νέα αυτή εποχή να έχει πρωταγωνιστές τους Φαρσαλινούς ποδοσφαιριστές, με νέα νοοτροπία και λογική και μια διαφορετική προσέγγιση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και αθλητισμού.

Η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 19 Αυγούστου και όλοι προετοιμάζονται με φουλ ρυθμούς για την έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Αρίστος Παπαγεωργίου: “Μεγάλη διάθεση να βάλουμε το τρένο του Αχιλλέα Φαρσάλων σε νέες ράγες με νέα νοοτροπία και λογική – Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας”

Στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Αχιλλέα Φαρσάλων ο Αρίστος Παπαγεωργίου τόνισε τα εξής:
Μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας μου με την ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων της οποίας θα έχω την τιμή να είμαι προπονητής σε μια νέα αρχή και εποχή θα ήθελα να τονίσω κάποια πράγματα που για εμένα είναι πολύ σημαντικά.

Πρώτα και κύρια ο Αχιλλέας Φαρσάλων είναι ένας τεράστιος σύλλογος με ιστορία, δυναμική και κόσμο που αγαπάει την ομάδα.
Αυτό από μόνο του κάνει την ευθύνη όλων μας μεγάλη όπως και την τιμή του να είσαι μέλος αυτής της μεγάλης οικογένειας.

Η νέα προσπάθεια απαιτεί υπομονή, προσήλωση στους στόχους, στήριξη από όλους και σκληρή δουλειά πάντα με σεβασμό στις αξίες και την πορεία του Αχιλλέα Φαρσάλων.

Όλοι όσοι πλαισιώνουν αυτή την προσπάθεια, από το Διοικητικό Συμβούλιο, το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές που είναι οι πρωταγωνιστές έχουμε πολύ μεγάλη διάθεση να βάλουμε το τρένο του Αχιλλέα Φαρσάλων σε νέες ράγες με νέα νοοτροπία και λογική.

Η νέα αυτή προσπάθεια θα έχει ως πρωταγωνιστές τα δικά μας παιδιά, τους ποδοσφαιριστές από τα Φάρσαλα και την Επαρχία.

Τόσο έμπειρα παιδιά που αγαπούν τον Αχιλλέα Φαρσάλων και που έχουν δώσει τα διαπιστευτήρια τους στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Επαρχίας μας και όχι μόνο.

Αλλά και παιδιά από την Ακαδημία που περιμένουν την στιγμή τους και που δουλεύουν σκληρά και μεθοδικά με όνειρο να φορέσουν την φανέλα του Αχιλλέα Φαρσάλων.

Θέλουμε τον κόσμο μας δίπλα μας σε αυτή την νέα προσπάθεια.

Σε όλες τις μεγάλες στιγμές και τις επιτυχίες ο κόσμος ήταν ο καταλυτικός παράγοντας.

Όπως επίσης και στις δύσκολες στιγμές ο κόσμος ήταν πάντα στο πλευρό του Αχιλλέα.
Με δουλειά, υπομονή και προσήλωση θα πετύχουμε τους στόχους μας.
Εύχομαι καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και χωρίς τραυματισμούς.”