Ενημέρωση της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την ανοιχτή Πρόσκληση «Σύγχρονος Πολιτισμός»

Σε ενημέρωση των αντιδημάρχων πολιτισμού σχετικά με την ανοιχτή πρόσκληση «Σύγχρονος Πολιτισμός» που προκήρυξε η Διαχειριστική Αρχή Περιφέρειας Θεσσαλίας, προχώρησε η Περιφερειακή Αρχή, με πρωτοβουλία του θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού και Πολιτισμού Σωτήρη Σουλούκου.

Ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Κουρέτας, επισήμανε στην ομιλία του ότι «πρώτη φορά γίνεται μια τέτοιου τύπου πρόσκληση» και υπογράμμισε «τον καινοτόμο  χαρακτήρα της για τον σύγχρονο πολιτισμό», ενθαρρύνοντας την δημιουργική συνεργασία των φορέων.

Η Διευθύντρια της Διαχειριστικής Αρχής του ΕΣΠΑ Πολυτίμη Γραβάνη παρουσίασε αναλυτικά τους άξονες της Πρόσκλησης, καθώς και τα τεχνικά χαρακτηριστικά που την αφορούν. Ακολούθησαν διευκρινιστικές ερωτήσεις και απαντήσεις για τα χαρακτηριστικά της Πρόσκλησης, αλλά και ζητήματα που αφορούν συλλόγους και ΑΜΚΕ.

Η συνάντηση ανέδειξε το μεγάλο ενδιαφέρον των αρμοδίων φορέων για τις δράσεις σύγχρονου Πολιτισμού που ενισχύουν πανελλήνια και διεθνώς την εικόνα της Θεσσαλίας.

Στην ενημέρωση παρευρέθηκε συμβουλευτικά και η Ομάδα Πολιτισμού της Περιφέρειας, με επικεφαλής τον Γιώργο Ανδρέου, παρουσία της Κυριακής Σπανού και του Αλέξανδρου Ζουριδάκη.

Πληροφορίες για την Πρόσκληση: https://www.thessalia-espa.gr/proskliseis/prosklisi-39-ypostirixi-sygchronou-politismou/