«Με μεγάλη επιτυχία, για ακόμα μια χρονιά διοργανώθηκε το φεστιβάλ σκόρδου στον Πλατύκαμπο»

Με μεγάλη επιτυχία και με μαζική συμμετοχή του κόσμου πραγματοποιήθηκε  στην πλατεία του Πλατυκάμπου  το διήμερο «Φεστιβάλ σκόρδου 24».

Τις εκδηλώσεις διοργάνωσαν η  Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ,  η Τοπική Κοινότητα και ο Πολιτιστικός Σύλλογος με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Σύλλογο Γυναικών, τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Πλατυκάμπου και λοιπούς συλλόγους.

Πριν από την έναρξη της γιορτής χαιρετισμό απεύθυναν η βουλευτής Ε. Λιακούλη, ο Αντιδήμαρχος ΔΕ Πλατυκάμπου Ε. Παπαγιαννούλης, ο εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτισμού Κ. Κατσικάρης,  ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Γ. Νταλαμπίρας και ο Δημοτικός Σύμβουλος, με την ιδιότητα του Προέδρου του Αγροτικού Συνεταιρισμού, Γ. Κουκούτσης ο οποίος τόνισε με έμφαση ότι «στο δήμο Κιλελέρ,  δε θα κουραστούμε να το τονίζουμε, πάντα θέταμε τον πολιτισμό στην πρωτοκαθεδρία. Σκοπός όμως αυτού του φεστιβάλ είναι, μέσα από διάφορα πολιτιστικά δρώμενα, να προβληθεί και το τοπικό, παραδοσιακό σκόρδο Πλατυκάμπου, ένα προϊόν με προστιθέμενη αξία στην οικονομία της περιοχής. Θέλω να συγχαρώ όσες και όσοι μόχθησαν για να πραγματοποιηθεί και το φετινό φεστιβάλ το οποίο αγκάλιασαν οι συνδημότες μας».

Στο φεστιβάλ σκόρδου παραβρέθηκαν ο Δημοτικός Σύμβουλος Δ. Κωστούλης και οι Πρόεδροι των ΤΚ Γαλήνης και Μελίας Σ. Χονδροδήμος και Κ. Νταλαμπίρας.