Ο Καπετάνος στη συνάντηση της Πανελλήνιας Ένωσης Φυσικοθεραπευτών με την Υφυπουργό Παιδείας, Ιωάννα Λυτρίβη: «Συζήτηση εφ’ όλης της ύλης για τα τμήματα φυσικοθεραπείας»

Συνάντηση εργασίας με την Υφυπουργό Παιδείας, Ιωάννα Λυτρίβη πραγματοποίησε η Πανελλήνια Ένωση Φυσικοθεραπευτών, παρουσία του βουλευτή του νομού Λάρισας της ΝΔ, Χρήστου Καπετάνου και του βουλευτή Επικρατείας Γιώργου Σταμάτη.

Στη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στη Βουλή των Ελλήνων, την Πανελλήνια Ένωση Φυσικοθεραπευτών εκπροσώπησαν ο πρόεδρος, κ. Λυμπερίδης Πέτρος και ο Γενικός Γραμματέας, κ. Ρουμελιώτης Σπύρος.

Η αντζέντα ήταν πλούσια σε θέματα που αφορούν την τριτοβάθμια εκπαίδευση και ειδικά για τα τμήματα φυσικοθεραπείας που εδρεύουν στην Ελλάδα.

Ο Λαρισαίος βουλευτής αφού ενημερώθηκε πλήρως για τα ζητήματα που προκύπτουν στον κλάδο των φυσικοθεραπευτών και δη στο χώρο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, τοποθετήθηκε στη συζήτηση αφού τυγχάνει και μέλος της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων, η οποία άπτεται των συγκεκριμένων θεμάτων.

«Με μεγάλη μου χαρά παρευρέθηκα σήμερα στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο της Βουλής των Ελλήνων, μεταξύ του Προέδρου και του Γενικού Γραμματέα της Πανελλήνιας Ένωσης Φυσικοθεραπευτών, κ. κ. Λυμπερίδη Πέτρου και Ρουμελιώτη Σπύρου και της Υφυπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Ιωάννας Λυτρίβη, παρουσία και του βουλευτή Επικρατείας, Γιώργου Σταμάτη. Ακολούθησε ένας εποικοδομητικός διάλογος και μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης σε θέματα που αφορούν τα τμήματα φυσικοθεραπείας στην Ελλάδα και ιδιαίτερα ότι σχετίζεται με την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Οι πόρτες της Κυβέρνησης είναι πάντα ανοιχτές και η Κοινοβουλευτική Ομάδα επιδιώκει πάντα το διάλογο με τους πολίτες και τους φορείς.

Ευχαριστώ θερμά την φίλη υφυπουργό Ιωάννα Λυτρίβη για το άμεσο ενδιαφέρον της, μιας και τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούν πολλά παιδιά και από το νομό Λάρισας που κάνουν το Μηχανογραφικό τους αυτήν την χρονική περίοδο για σχολές φυσικοθεραπείας και θέλουν να ξέρουν τα επαγγελματικά τους δικαιώματα», τόνισε ο Χρήστος Καπετάνος μετά το πέρας της εποικοδομητικής αυτής συνάντησης