Θεσσαλία: 15 συλλήψεις για ναρκωτικά το τελευταίο δεκαήμερο

Συνελήφθησαν δεκαπέντε άτομα κατά το τελευταίο δεκαήμερο σε περιοχές της Θεσσαλίας, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων. Επιπλέον, εντοπίστηκαν και εκριζώθηκαν -10- καλλιεργούμενα δενδρύλλια κάνναβης και πραγματοποιούνται έρευνες για την ταυτοποίηση των δραστών.

Αναλυτικότερα, συνεχίζονται καθημερινά οι έλεγχοι στη Θεσσαλία, με γνώμονα την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών.

Κατά το τελευταίο 10ήμερο και συγκεκριμένα, από την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024 έως βραδινές ώρες χθες, Κυριακή 14 Ιουλίου 2024, μετά από διενεργηθέντες ελέγχους, συνελήφθησαν 15 άτομα σε περιοχές της Θεσσαλίας, σε -13- διαφορετικές περιπτώσεις, από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν σχετικές δικογραφίες.

Ειδικότερα:

 στην πόλη της Λάρισας και σε περιοχή του Δήμου Τεμπών, συνελήφθησαν -4- άτομα, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις και κατασχέθηκαν -κατά περίπτωση- μικροποσότητες ηρωίνης και κάνναβης.

 στην πόλη του Βόλου, σε περιοχή του Δήμου Νοτίου Πηλίου και στη Σκιάθο, συνελήφθησαν -6- άτομα, σε πέντε διαφορετικές περιπτώσεις και κατασχέθηκαν -κατά περίπτωση- μικροποσότητες ηρωίνης, κοκαΐνης και κάνναβης.

 στην πόλη των Τρικάλων και σε περιοχή του Δήμου Πύλης, συνελήφθησαν -4- άτομα, σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις και κατασχέθηκαν -κατά περίπτωση- μικροποσότητες κάνναβης.

 σε περιοχή του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα Καρδίτσας συνελήφθη -1- άτομο και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Επιπλέον, στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας εντοπίστηκαν -10- καλλιεργούμενα δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από -1,8- έως -2,4- μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ πραγματοποιούνται έρευνες για την ταυτοποίηση των δραστών.

Οι αστυνομικοί αυτοί έλεγχοι, οι οποίοι έχουν ως στόχο την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, θα συνεχιστούν σε όλη τη Θεσσαλία.