Τις αθλήτριες του ΑΣ Φαρσάλων που διακρίθηκαν στο βόλεϊ τίμησε ο Δήμος Φαρσάλων

Τιμητικές πλακέτες στις αθλήτριες του ΑΣ Φαρσάλων που διακρίθηκαν καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση στο πρόσφατο final four Κεντρικής Ελλάδας στο βόλεϊ, απένειμε χθες Παρασκευή, ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου.

Αντίστοιχα, τιμητική πλακέτα και στον προπονητή τους κ. Χρήστο Μανετζή, απένειμε ο αντιδήμαρχος, αρμόδιος για θέματα αθλητισμού κ. Γιάννης Δημακόπουλος.

Ο κ. Εσκίογλου συζήτησε με τις παγκορασίδες για την επιτυχία τους και τις παρότρυνε να συνεχίσουν τις προσπάθειες για διάκριση, κάνοντας υπερήφανους όλους τους Φαρσαλινούς. Πρόσθεσε δε, πως ο Δήμος Φαρσάλων καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να είναι δίπλα τους, ενώ αναφέρθηκε εκτενώς στις παρεμβάσεις που γίνονται ή θα γίνουν το αμέσως επόμενο διάστημα στις αθλητικές υποδομές, ώστε η καθημερινότητα στις προπονήσεις, αλλά και στους αγώνες να είναι η κατά το δυνατό καλύτερη.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμαρχος Φαρσάλων μαζί με τον αντιδήμαρχο, συζήτησαν με τον κ. Μανετζή, από τον οποίο ζήτησαν προτάσεις, αλλά και έναν ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας, για την αντιμετώπιση ζητημάτων που ενδεχομένως να προκύψουν.

«Ο αθλητισμός είναι πηγή ζωής και σε μία εποχή όπου οι συνήθειες αλλάζουν και τα πρότυπα διαστρεβλώνονται, διακρίσεις όπως αυτή των κοριτσιών μας στο βόλεϊ, αποτελούν φωτεινό φάρο αισιοδοξίας και παράδειγμα προς μίμηση για την υπόλοιπη νεολαία» δήλωσε ο κ. Εσκίογλου.