Η Φαρσαλινή Αναστασία Αδαμοπούλου νέα Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα η Φαρσαλινή Αναστασία Αδαμοπούλου ορίζεται νέα Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού.

Με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων της η κ. Αδαμοπούλου δήλωσε: Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Δημήτρη Κουρέτα για την τιμή που μου έκανε να μου εμπιστευτεί την Αντιπεριφέρεια Τουρισμού. Με εφόδιο την όρεξη για δουλειά,  που χαρακτηρίζει τον Συνδυασμό μας από την πρώτη στιγμή, αλλά και πλήρη επίγνωση της ευθύνης που μου αναλογεί από μια τέτοια θέση, δεσμεύομαι πως θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να ανταπεξέλθω στα νέα μου καθήκοντα. Ο Τουρισμός είναι ο βασικός μοχλός ανάπτυξης της περιοχής μας και οφείλουμε να τον στηρίξουμε με κάθε τρόπο. Σε συνεργασία με όλους τους φορείς, να αξιοποιήσουμε τα χρηματοδοτικά εργαλεία του προγράμματος «Θεσσαλία 2021-27» και να πετύχουμε στους στόχους μας».

Η Αναστασία Αδαμοπούλου γεννήθηκε στην Καρδίτσα, μεγάλωσε στο Πολυνέρι Φαρσάλων. Είναι παντρεμένη με τον Βασίλειο Ντούλα και έχει δυο παιδιά. Διατηρεί στα Φάρσαλα λογιστικό γραφείο, ενώ τα τελευταία 25 χρόνια δραστηριοποιείται ως Ασφαλιστικός Πράκτορας στη βαθμίδα του διακεκριμένου, σε αποκλειστική συνεργασία με την Εθνική Ασφαλιστική, με πιστοποίηση και εξειδίκευση στα επενδυτικά προϊόντα.