«Μάγεψε το κοινό ο Γιάννης Κότσιρας στη συναυλία της Νίκαιας που διοργάνωσε ο Δήμος Κιλελέρ» 

Με μεγάλη επιτυχία και με μαζική συμμετοχή του κόσμου πραγματοποιήθηκε  στην πλατεία της Νίκαιας η συναυλία του χαρισματικού ερμηνευτή Γιάννη Κότσιρα. Ο τραγουδιστής  που διακρίνεται για τη γνησιότητα, τη ζεστασιά και την αυθεντική ψυχαγωγία χάρισε  στο κοινό του ένα πρόγραμμα  με γνωστά τραγούδια λαϊκά, έντεχνα, παραδοσιακά αλλά και  όλες τις επιτυχίες του. Τη συναυλία διοργάνωσε ο Δήμος Κιλελέρ και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού. Η είσοδος, όπως και σε όλες τις συναυλίες που διοργανώνει ο Δήμος, ήταν δωρεάν. Ο Γιάννης Κότσιρας  πλαισιώθηκε από τις νέες ταλαντούχες τραγουδίστριες Μυρτώ Βασιλείου και Δήμητρα Μπουλούζου και από μία ορχήστρα αποτελούμενη από εξαίρετους μουσικούς.

Πριν από την έναρξη της συναυλίας χαιρετισμό απεύθυναν ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Αχιλλέας Χατζούλης και ο Πρόεδρος τη ΔΚ Νίκαιας Γιώργος Ψαρούλης.

Ο δήμαρχος τόνισε με έμφαση, εκτός των άλλων, πριν την έναρξη της συναυλίας ότι «..στο δήμο Κιλελέρ,  δε θα κουραστούμε να το τονίζουμε, πάντα θέταμε τον πολιτισμό στην πρωτοκαθεδρία. Θέλω να συγχαρώ όσες και όσους μόχθησαν για να πραγματοποιηθεί η αποψινή συναυλία την οποία είμαι πεπεισμένος ότι θα την απολαύσετε».

Δείτε φωτογραφίες