Δημ. Κουρέτας από Φαρκαδόνα: «Όλοι μαζί ένα μέτωπο για να προχωρήσει η αποκατάσταση»

Στο πλευρό των κατοίκων του δήμου Φαρκαδόνας που δοκιμάστηκαν  από τον «Daniel» βρέθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης  Θεσσαλίας κ. Δημήτρης Κουρέτας ,με αφορμή αυτή τη φορά την κινητοποίηση στην οποίαπροχώρησαν οι πλημμυροπαθείς  οι οποίοι απέκλεισαν για δυο ώρες την εθνική οδό Λάρισας –Τρικάλων, διεκδικώντας από την  Πολιτεία την επίλυση μιας σειράς σοβαρών  προβλημάτων που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία.

Ο κ. Κουρέτας, μιλώντας στους συγκεντρωμένους  αφού τους διαβεβαίωσε ότι η Περιφέρεια  Θεσσαλίας είναι κοντά τους, επεσήμανε ότι κατανοεί τόσο την πικρία και το θυμό που αισθάνονται όσο και την ανάγκη να διαμηνύσουν προς την κυβέρνηση με την σημερινή  συμβολική διαμαρτυρία να «τρέξει» τις διαδικασίες για την αποκατάσταση της περιοχής.

Υπενθυμίζεται,  ότι ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας πριν από λίγες ημέρες  σε ευρεία  σύσκεψη στο Δημαρχείο του Δήμου  Φαρκαδόνας, παρουσία και της Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων  Χρύσας Ντιντή , παρουσίασε  το  ολοκληρωμένο σχέδιο  της  Περιφέρειας  για τη θωράκιση της περιοχής. Αυτό  περιλαμβάνει   την υλοποίηση μικρών  και μεγάλων φραγμάτων, την κατασκευή   καινούργιων αναχωμάτων  αλλά και σημαντικών έργων υποδομής.