Λάρισα: Αναζητούνται οι κοπέλες που έκαναν φάρσα στην πυροσβεστική για μια αφίσα του Νίκου Οικονομόπουλου

Έρευνες στη Λάρισα μετά το βίντεο που ανέβηκε στο TikTok με μια παρέα νεαρών κοριτσιών να κάνει φάρσα στην πυροσβεστική για μια αφίσα του τραγουδιστή.

Τα νεαρά κορίτσια στη Λάρισα έκαναν φάρσα στην πυροσβεστική που κατέγραψαν σε βίντεο. Ανέβασαν του υλικό μάλιστα στο TikTok με τις εικόνες να γίνονται πολύ γρήγορα viral. Στο βίντεο τηλεφωνούν στην πυροσβεστική και ζητούν βοήθεια, για να κατεβάσουν μια αφίσα του Νίκου Οικονομόπουλου, που υπήρχε σε κολόνα. Από την άλλη άκρη της γραμμής, ακούγεται η έκκληση να σταματήσουν τις κλήσεις, επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι και το πρόγραμμα των πυροσβεστών βεβαρυμένο.

Οι Λαρισαίες βάζουν τα γέλια και συνεχίζουν. Για το θέμα, σύμφωνα με πληροφορίες, ενημερώθηκε ήδη και η αστυνομία, που αναλύει το υλικό σε μια προσπάθεια να διαπιστώσει ποια ήταν τα πρόσωπα, που αποφάσισαν να περάσουν την ώρα τους, ενοχλώντας την Πυροσβεστική.

Όπως έλεγαν οι κοπέλες, ήθελαν βοήθεια για να κατεβάσουν διαφημιστική αφίσα του Νίκου Οικονομόπουλου έτσι ώστε να την πάρουν σπίτι τους.

Εφόσον φυσικά έλαβαν αρνητική απάντηση από τον Πυροσβέστη, τελικά σκαρφάλωσαν στην κολόνα, την κατέβασαν και την πήραν μαζί τους καμαρώνοντας για το κατόρθωμά τους στο Tik Tok.

Σε όλο το βίντεο τα πρόσωπα των κοριτσιών φαίνονται καθαρά, με τα σχόλια στο διαδίκτυο, να διαδέχονται το ένα το άλλο, για τα όσα έγιναν.

Πηγή: newsit.gr