13η φορά “χρυσή” στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, πρώτη ως μαμά η Φαρσαλινή δισκοβόλος Κρίστυ Αναγνωστοπούλου

Για 13η φορά χρυσή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στον Βόλο αναδείχθηκε η Φαρσαλινή
Δισκοβόλος Κρίστι Αναγνωστοπούλου.

Και αν συνήθως το 13 δεν είναι και το πιο… ευχάριστο νούμερο στην περίπτωση της Κρίστυ αυτό αλλάζει καθώς ήταν η πρώτη φορά που ανέβηκε στο βάθρο του Πανελληνίου ως μαμά με την ίδια να είναι εμφανώς συγκινημένη την στιγμή της απονομής καθώς ο μεγαλύτερος υποστηρικτής της την καμαρώνει στην αγκαλιά της.

Με βολή στα 55.62 μέτρα η Κρίστυ έγινε ξανά χρυσή σε μια μεταβατική για την ίδια σεζόν καθώς πλέον επανέρχεται σταδιακά στον πρωταθλητισμό και τις μεγάλες βολές.

Η πρωταθλήτρια του ΓΣ Ηλιούπολης, είχε ένα καλό σερί βολών με 53.29, 54.18, 54.07, 55.62
και άκυρες τις δύο τελευταίες προσπάθειες.
Δεύτερη, με νέο ατομικό ρεκόρ 51.46 ήταν η 21χρονη Ιωάννα Αραμπατζή (ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης) και
τρίτη η 20χρονη Μαρία Αλεξέεβα (ΑΣ Άρης Θεσσαλονίκης) με 48.52

Η καλύτερη φετινή επίδοση της Κρίστυ είναι στα 56.01 μέτρα ενώ στις 12 Ιουλίου θα βρεθεί στο Δουβλίνο για το Μίτινγκ Στίβου.

Όπως τόνισε και η ίδια σε επικοινωνία που είχαμε “Τα συναισθήματα δεν περιγράφονται, επέστρεψα υγιής και κάνω ξανά αγώνες με καλύτερο θεατή το παιδάκι μου.

Αυτό το πολύ σημαντικό και απόλυτα σημαδιακό για εμένα μετάλλιο το αφιερώνω στον σύζυγό μου που είναι το στήριγμα μου και στον γιο μου.

Πλέον σε μια μεταβατική για εμένα χρονιά όσο αφορά το αθλητικό κομμάτι προετοιμάζομαι για τα επόμενα μίτινγκ με στόχο την επόμενη χρονιά να βρεθώ στην καλύτερη κατάσταση μου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Τόκιο.”

Την απονομή έκανε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Δημήτρης Κουρέτας.