Δείτε ποιοι κέρδισαν στην κλήρωση της λαχειοφόρου της 7ης Λευκής Νύχτας

Στα γραφεία του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας Φαρσάλων πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 2 Ιουλίου 2024 η κλήρωση για 3 μεγάλα δώρα της λαχειοφόρου από τη Λευκή Νύχτα.

Τα αποτελέσματα της κλήρωσης είναι τα εξής :

1. Αρ. Λαχνού  975

Νικήτρια είναι η κ. Τσιριμώνα Έρη η οποία κερδίζει το 4ημερο ταξίδι σε  ελληνικό νησί της επιλογής της και προμηθεύτηκε το κουπόνι κάνοντας  αγορές από το κατάστημα «Αθανασιάς Αντώνης».

2. Αρ. Λαχνού 9.015

Νικητής είναι ο κ. Νταρανάς Απόστολος ο οποίος κερδίζει το AirFryer IZZY wifi 8 LT, και προμηθεύτηκε το κουπόνι κάνοντας αγορές από το κατάστημα «Fix it_Νικολόπουλος Δ. – Μαγνήσαλης Α. ΟΕ».

3. Αρ. Λαχνού 686

Νικητής είναι ο κ. Μαργαρίτης Βάϊος ο οποίος κερδίζει τη  Δωροεπιταγή αξίας 200 € από κατάστημα ένδυσης και προμηθεύτηκε το κουπόνι κάνοντας αγορές από το κατάστημα  «Της Φύσης τα Καμώματα_ Γεράκας Κων/νος».

Να σημειωθεί ότι ο πρώτος λαχνός που κληρώθηκε για το Air Fryer είναι ο αρ. 5.726, όμως δεν παραδόθηκαν στον Εμπορικό Σύλλογο τα αντίστοιχα κουπόνια για την εξακρίβωση των στοιχείων και το δώρο κερδίζει ο 1ος επιλαχών για το δεύτερο δώρο όπου είναι ο λαχνός 9.015.  ​

Οι παραπάνω τυχεροί, θα ενημερωθούν από τη γραμματεία του Συλλόγου για να παραλάβουν τα δώρα τους τις προσεχείς ημέρες.