Μεγάλη γιορτή στην αγορά των Φαρσάλων

Με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου ολοκληρώθηκε την Παρασκευή (28/06) η 7η Λευκή Νύχτα στα Φάρσαλα, όπου το καταναλωτικό κοινό είχε την ευκαιρία να συμμετέχει στην μεγάλη γιορτή που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Φαρσάλων, με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Λάρισας και του Δήμου Φαρσάλων.

Σε γιορτινή ατμόσφαιρα το κέντρο της πόλης των Φαρσάλων, γέμισε από κόσμο με τα καταστήματα να μένουν ανοιχτά μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα.

Οι δράσεις για τα παιδιά ξεκίνησαν από το απόγευμα στην πλατεία δημαρχείου όπου υπήρχε ένα μεγάλο κάστρο 3D και οι «μικροί» συμμετείχαν στο διαδραστικό παιχνίδι παίρνοντας μπογιές με τις οποίες το έβαφαν. Παράλληλα μπορούσαν να κάνουν αναρρίχηση σε ένα τοίχο, τοξοβολία, facepainting και άλλες δράσεις. Μασκότ κυκλοφορούσαν σε κεντρικά σημεία της πόλης, προσφέρονταν δωρεάν μαλλί της γριάς και ποπ κορν, ενώ η επιχείρηση «Baristas» πρόσφερε δροσιστικά ροφήματα σε όλα τα παιδιά.

Στη πλατεία Απιδανού έγινε επίδειξη αυτοάμυνας και γυμναστικές από το  Α.Σ. Taekwondo ΚΙΣΣΑΒΟΣ. Οι DJs σε τρία διαφορετικά σημεία της πόλης είχαν στήσει το δικό τους party με τη μουσική να ακούγεται σε όλη την αγορά.

Ο Πρόεδρος του επιμελητηρίου Λάρισας Σωτήρης Γιαννακόπουλος μαζί με τον Δήμαρχο Φαρσάλων Μάκη Εσκίογλου, την περιφερειακή σύμβουλο Θεσσαλίας Νατάσα Αδαμοπούλου, τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Φαρσάλων Γιάννη Τσούλη και μέλη του διοικητικού συμβουλίου, επισκέφθηκαν επιχειρήσεις που συμμετείχαν στην «Λευκή Νύχτα».

Σε όλα τα εμπορικά καταστήματα της πόλης υπήρχε αρκετή κίνηση, όπως και σε όλα τα καταστήματα εστίασης μπαρ και εστιατόρια. Οι καταναλωτές με τις αγορές λάμβαναν μέρος σε κλήρωση, η οποία θα γίνει προσεχή Τρίτη στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου και έχει πλούσια δώρα για τους συμμετέχοντες. Η βραδιά έκλεισε στην πλατεία Λαού με ορχήστρα και πλούσιο μουσικό ρεπερτόριο.