Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Κιλελέρ: «ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΡΕΙΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ»

Με την εξαιρετική κωμωδία με έντονα στοιχεία φάρσας “ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΡΕΙΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ( ΟΣΚΑΡ )”  ξεκινούν και φέτος οι καλοκαιρινές παραστάσεις από το Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Κιλελέρ , την Παρασκευή 28, Σάββατο 29 και Κυριακή 30 Ιουνίου και ώρα 21.15 στον Αύλειο Χώρο του Νηπιαγωγείου Νίκαιας (νυν ΕΟΔΥΑ ). 

“1931.Ποτοαπαγόρευση, γκάνγκστερς, καλοί αστυνομικοί, διεφθαρμένοι αστυνομικοί, όπλα, ράφτες, δολοφόνοι, βαλίτσες, πολλές βαλίτσες και ένας λογιστής. Ο Άντζελο ‘Σναπς’ Προβολόνε  δίνει στον ετοιμοθάνατο πατέρα του την υπόσχεση πως θα αφήσει τον κόσμο του εγκλήματος και θα γίνει τίμιος επιχειρηματίας. Παρά το ότι δεν έχει ιδέα για το πώς βγάζουν χρήματα με τίμια μέσα… Τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν θα βάλουν σε τεράστια δοκιμασία τα νεύρα του Σναπς και την υπόσχεση που έδωσε στον πεθαμένο πατέρα του.Ίσως το να γίνεις τίμιος τελικά να μην είναι και τόσο εύκολο».

Πρόκειται για μια κωμωδία με εξωφρενικούς ρυθμούς, απίστευτους χαρακτήρες με όλα εκείνα τα screwball χαρακτηριστικά του βωβού κινηματογράφου και της παλιάς κλασικής αμερικάνικης κωμωδίας. Κέφι, χορός, τραγούδι και πυροβολισμοί. Βασισμένη στο σενάριο της γαλλικής ταινίας «ΟΣΚΑΡ»  των Λουί ντε Φινές και Εντουάρ Μολιναρό.

Σκηνοθεσία : Άκυς Μητσούλης

Βοηθός σκηνοθέτη – Μουσική επιμέλεια : Ευγενία Μιχάλη

Σκηνικά – Κοστούμια – Χειροποίητες κατασκευές : Floral Λένα Χατζηλιάδου , Είδη Χειροτεχνίας και Διακόσμησης

Διεύθυνση σκηνής : Χαρούλα Κουτζαηλία – Λένα Χατζηλιάδου – Σοφία Μπαντή

Σχεδιασμός αφίσας – επιμέλεια προγράμματος : Μαρία Κουτίβα

Φωτογραφίες : Ηλίας Αθαναηλίδης

Παίρνουν μέρος οι ηθοποιοί ( με αλφαβητική σειρά ) : Ηλίας Αθαναϊλίδης , Δήμητρα Αναστασίου , Βασίλης Δαρδούμπας , Αποστόλης Δεδούσης , Νίκος Ζιαβλιάκης , Κώστας Ζιώγος , Γιώτα Καλοτραπέζη , Χαρούλα Κουτζαηλϊα , Κατερίνα Μαργούδα , Σοφία Μπαντή , Κίμωνας Μπαχατίρογλου , Γιώργος Μπόζαρλης , Βασίλης Ντέλλας , Βασιλική Ντίκου , Θάνος Σακελαρίου , Δέσποινα Φαναράκη , Γιάννης Χαρισμαϊδης , Λένα Χατζηλιάδου.

Παραστάσεις :  Παρασκευή 28 – Σάββατο 29 – Κυριακή 30  Ιουνίου, 

Ώρα : 21.15

Αύλειος χώρος Νηπιαγωγείου Νίκαιας ( νυν ΕΟΔΥΑ )