Τα κορίτσια του Α.Σ. Φαρσάλων επέστρεψαν με μετάλλια και 3η θέση από το Final-4 κεντρικής Ελλάδας

Με τα μετάλλια της 3ης Θέσης επέστρεψε η ομάδα Βόλλεϋ Παγκορασίδων από το final four Κεντρικής Ελλάδας.

Σε μία όμορφη διοργάνωση οι τέσσερις καλύτερες ομάδες της Κεντρικής Ελλάδος, ανάμεσά τους και η Φαρσαλινή του Α.Σ. Φαρσάλων, αναμετρήθηκαν το τριήμερο 19 – 21 Ιουνίου στην πόλη του Αλμυρού.

Η ομάδα των παγκορασίδων του Α.Σ. Φαρσάλων τερμάτισε στην 3η θέση θέση κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο μία επιτυχημένη χρόνια για το Σύλλογο!

Πρώτη αναδείχθηκη η ομάδα της Ε.Α.Λάρισας, την δεύτερη θέση κατέλαβε ο Σπάρτακος Λάρισας, την τρίτη θέση ο Αθλητικός Σύλλογος Φαρσάλων και τέταρτη θέση ο Γ.Σ. Αλμυρού.

 

Ο ΑΣΦ συγχαίρει την ομάδα της Ε.Α.Λάρισας για την κατάκτηση της 1ης θέσης όπως και σε όλες τις ομάδες του final four! Πολλά Συγχαρητήρια αξίζουν και στην ομάδα του Αλμυρού για την άψογη διοργάνωση. Φυσικά πολλά πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια μας για την κατάκτηση της 3ης Θέσης στην Κεντρική Ελλάδα, μία σημαντική διάκριση για την ομάδα μας και για την πόλη μας!

* Συγχαρητήρια και στα κορίτσια μας: Η Αναγνωστοπούλου Φωτεινή αναδείχθηκε MVP πασσαδόρος του final four και η Σκουμπωτή Γεωργία MVP λίμπερο.

Η Σύνθεση

Α.Σ.Φαρσάλων (Μανετζής Χρήστος, Ντόβα Ευτυχία): Βερόγκου Γεωργία, Σκουμπωτή Γεωργία, Αναγνωστοπούλου Φωτεινή, Βασιλειάδη Εύα, Σόρκου Μελίνα, Καπετάνου Ολυμπία, Τσιάμπα Μιχαηλία, Πατσή Δανάη.