Απ. Αναγνώστου: Στα μπλόκα δήλωνε δήθεν…..συμπαράσταση στους αγρότες

Σε ανακοίνωση του δημοτικού συμβούλου της Λαϊκής Συσπείρωση Φαρσάλων κ. Απ. Αναγνώστου επισημαίνονται τα εξής:

«Στο δημοτικό συμβούλιο της Τρίτης 18/6, ο δήμαρχος κ.Εσκίογλου και η παράταξη του καταψήφισαν ψήφισμα της Λαϊκής Συσπείρωσης που αφορούσε τη στήριξη των αγροτοσυνδικαλιστών κ. Ρ. Μαρούδα και Στ.  Τσικριτσή πρόεδρο και γραμματέα αντίστοιχα της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας, οι οποίοι καλούνται να απολογηθούν για τα μπλόκα του 2024, όπως και άλλοι αγροτοκτηνοτρόφοι σε όλη τη χώρα. Τόση η δημοκρατία τους, λοιπόν, που έφθασαν στο σημείο να μετατρέψουν το ΠΑΡΩΝ σε αρνητική ψήφο συμβούλων της παράταξής τους, όταν λίγους μήνες πριν ο Δήμαρχος και η παράταξή του φωτογραφιζόταν στα μπλόκα και δήλωνε δήθεν…..συμπαράσταση στους αγρότες.

Η υποκρισία για άλλη μια φορά περισσεύει!!! Ο αγροτικός κόσμος αλλά και όλοι οι δημότες ας βγάλουμε τα συμπεράσματά μας.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Φαρσάλων δηλώνουμε τη συμπαράσταση μας στους αγωνιστές αγροτοσυνδικαλιστές Ρίζο Μαρούδα, Στ.Τσικριτσή, και σε όλους τους αγροτοκτηνοτρόφους σε όλη την Ελλάδα που συνεχίζουν τον αγώνα τους για μείωση του κόστους παραγωγής με αφορολόγητο αγροτικό πετρέλαιο και φθηνό ρεύμα, εγγυημένες τιμές που θα διασφαλίζουν το αγροτικό εισόδημα, ενάντια στην πολιτική της Ε.Ε και όλων των κυβερνήσεων που την υπηρετούν».